Dana Budeanu și Emil Rengle au mai multe în comun decât cred fanii celor doi.

La prima vedere, Dana Budeanu și Emil Rengle nu au prea multe în comun, dar, adevărul este altul. Cei doi sunt uniți de o experiență pe care o nu vor uita prea curând și care, i-a transformat în prieteni. Deși nu mulți își mai amintesc acest episod, Emil vorbește mereu cu drag despre el.

Dana Budeanu și Emil Rengle sunt două dintre cele mai sonore nume ale domeniilor în care activează. Dana Budeanu este recunoscută în lumea modei și Emil în lumea dansului. Pe cât diferiți par ce doi, se pare că, totuși, îi leagă ceva. Înainte ca Emil să fie atât de cunoscut precum este azi, aceasta a dansat alături de Dana Budeanu.

Dana Budeanu și Emil Rengle, în pași de dans

„Uite cine dansează” este emisiunea care i-a unit pe cei doi prin prisma pasiunii pe care o au pentru dans. Dana și Emil au format o echipă și erau, la vremea respectivă, unii dintre cei mai de temut adversari. Din păcate, parcursul lor în emisiune nu a fost deloc unul lung. Dana Budeanu s-a accidentat destul de grav la picior în timpul antrenamentelor și a fost nevoită să se retragă.

„Experienţa de la «Uite cine dansează!» s-a dovedit a fi atât pentru mine, cât şi pentru Dana, una pe cât de scurtă, pe atât de intensă. Participarea la această emisiune mi-a adus aminte de un lucru pe care mulţi oameni îl uită: femeile sunt fragile şi vulnerabile. Iar eu am avut momente în care am uitat treaba asta în timpul repetiţiilor.

Spun asta pentru că Dana este unul dintre cei mai ambiţioşi şi puternici oameni pe care îi cunosc, iar atitudinea şi forţa ei interioară m-au făcut să uit fix de fragilitatea care le face pe femei atât de speciale.”, declara, la acel moment, Emil Rengle.

Deși emisiunea s-a filmat în 2017, iar cei doi au fost prezenți doar în două ediții, Emil Rengle și Dana Budeanu au rămas în relații bune. Creatoarea de modă l-a susținut mereu și l-a încurajat să fie mândru de alegerile sale. Cel mai probabil, Dana a fost cucerită de caracterul lui Rengle și de faptul că acesta a fost mereu un tip asumat.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.