Andra și Cătălin Măruță sunt cu adevărat niște părinți foarte deschiși cu copiii lor. Vedetele au o relație specială cu David și Eva și îi încurajează mereu să le spună orice gândesc. Familia prezentatorului TV are un umor bine dezvoltat, iar Cătălin nu ezită să posteze perlele celor mici.

Mezina familiei are doar 6 anișori, însă se consideră o domnișorică deja. Se pare că Eva l-a luat prin surprindere pe tatăl ei cu întrebarea pe care i-a adresat-o recent în mașină. Inima micuței nu îi mai aparține lui Măruță pentru că aceasta…. s-a îndrăgostit!

Ce întrebare neașteptată i-a adresat Eva tatălui ei?

Măruță este tătic de fetiță și de curând se preocupă și cu sfaturi în dragoste. Deși este încă micuță, Eva pare a fi foarte curioasă despre subiectul afecțiune. Mai exact, moduri în care își exprimă adulții dragostea unul față de altul. S-ar părea că este pregătită să facă primul pas important din viața ei!

Curiozitatea fetiței a pornit în legătură cu modul în care s-au cunoscut Andra și Cătălin. Însă, scopul din spatele acestei întrebări a stârnit hohote de râs pe tot internetul. În clipul de pe TikTok, prezentatorul este intrigat de ce dorește fiica lui să afle povestea părinților ei. Răspunsul Evei a venit de nicăieri, însă a cucerit fanii cu inocența și sinceritatea de care a dat dovadă.

Măruță: „ De ce m-ai întrebat cum m-am cunoscut eu cu mami?”

Eva: „Pentru că vreau și eu să mă pup cu un băiat. Uite sunt gata!”

@filme_seriale2126 🤣♥️ #fyp #foryoupage #foryou #fy ♬ sunet original – Filme&seriale📽

Fanii au fost copleșiți de drăgălășenia Evei

Ca de fiecare dată când mezina familiei Măruță mai spune câte o perlă caracteristică vârstei, și de această dată fanii s-au prăpădit de râs. Însă, Măruță a fost cel ironizat în comentarii. Prezentatorul a fost lăsat fără replică de fiica lui. Mai mult ca sigur, nu se aștepta să poarte o astfe de conversație atât de repede.

„Atenție Măruță, timpul trece repede… pregătește-te 😂😂😂”, „Ce scumpă este”, „Scoate artileria grea”, au fost câteva din comentariile fanilor amuzați de situația dintre cei doi.