Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt actori. Cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt în serialul „Pariu cu viața”. De atunci, aceștia au continuat să-și trăiască povestea de dragoste timp de 9 ani. Anul trecut, cei doi s-au despărțit, iar fanii lor au fost extrem de afectați și au sperat să fie o glumă, însă, nu a fost așa. 

Cris și Vlad au împărțit timp de 9 ani și bune și rele. Aceștia au fost discreți cu problemele relației lor. În mediul online au lăsat să se vadă doar lucrurile bune dintre ei, drept pentru care fanilor nu le-a venit să creadă atunci când s-au despărțit.

Cristina Ciobănașu i-a propus lui Vlad Gherman să rămână prieteni după despărțire

Cei doi actori au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. Atunci când s-au despărțit, Cris i-a propus lui Vlad să rămână prieteni, însă acesta nu a putut accepta întrucât era de părere că timp de 9 ani au avut o relație amoroasă. Ulterior, acesta și-a schimbat părerea.

„Ea spunea: „Eu nu înțeleg! Vreau să fim prieteni acum!”. Iar eu îi spuneam: Tu chiar ești un copil dacă spui asta. Daca tu crezi că după 9 ani în care am avut o relație amoroasă, noi putem fi prieteni, te înșeli amarnic. Și uite că viața mi-a demonstrat contrariul. Da, putem fi prieteni.

În continuare lucrăm împreună, probabil dacă n-am mai lucra împreună, nu știu cât am mai ține legătura. La modul prieteni, prieteni, dar prieteni pentru ca ne și vedem destul de des. Nu știu, îi sunt alături, îmi e alături, mai vorbim.

Dar nu intrăm absolut deloc in viețile personale, nu prea ne interesează aspectul ăsta. Vorbim de viața profesională și de cum suntem noi in general, foarte vag, nu intrăm în subiecte profunde.” , a declarat Vlad Gherman în cadrul unui interviu.

Cris și Vlad încă mai lucrează împreună

Cei doi artiși încă mai împart același spațiu la locul de muncă. Ba mai mult, aceștia prezintă chiar și o emisiune împreună. Nu pare însă să-i deranjeze, întrucât știu că sunt amândoi iubiți de fani și că lucrurile dintre ei s-au terminat în mod matur. Mulți dintre fanii acestora au spus că nu mai cred în iubirea adevărată pe motiv că cei doi au fost cel mai longeviv cuplu de tineri din showbiz.