Larisa Udilă a fost sinceră, ca de obicei și a recunoscut că are mici regrete legate de botezul băiețelului ei.

Larisa Udilă a organizat anul acesta unul dintre cele mai importante evenimente din viața lui Milan. Vedeta și-a botezat băiețelul, iar evenimentul a fost exact așa cum și-a imaginat. Sau, cel puțin, așa credea bruneta până mai de curând. 

CITEȘTE ȘI Alina Eremia o copiază pe Larisa Udilă. Artista i-a reprodus ținuta de la botezul fiului aproape în totalitate. FOTO

A trecut mai bine de un an de când Larisa Udilă experimentează statutul de mămică. Vedeta și soțul ei sunt în culmea fericirii, iar Milan este cel mai bun lucru care li s-a întâmplat în ultima perioadă. La început, Larisei nu i-a fost deloc ușor să se obișnuiască cu statutul de mămică. Acum, bruneta se descurcă de minune și poate spune că acest rol i se potrivește mănușă.

Vedeta și soțul ei nu exclud posibilitatea de a deveni părinți pentru a doua oară. Până când vor ajunge în acel punct, cei doi au avut de rezolvat alte lucruri mult mai importante. Unul dintre ele a fost botezul lui Milan. Larisa și Ogică au gândit în detaliu acest eveniment, iar emoțiile au fost la cote maxime.

Ce i-a lipsit Larisei Udilă de la botezul lui Milan. Petrecerea a fost grandioasă, dar vedeta are regrete
Instagram

Larisa Udilă știe să respecte anumite limite

Larisa Udilă s-a implicat trup și suflet pentru ca prima petrecere din viața lui Milan să iasă ca la carte. Vedeta a vrut grijă ca totul să fie la superlativ și a primit numai laude pentru organizare. Acum, la săptămâni bune de la desfășurarea evenimentului, vedeta a stat și a analizat din scoarță în scoarță botezul lui Milan.

Larisa a ajuns la concluzia că a avut chiar tot ce și-a dorit și și-a propus, însă simte că era loc de mai bine. Vedeta ar mai fi plusat în zona de artiști, acolo unde a vrut ca pe scenă să urce mai multe nume mari. Din păcate, aceasta a trebuit să se limiteze la bugetul de care a dispus.

Larisa și Ogică cu siguranță vor mai organiza petreceri pentru Milan. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” va păstra tradiția aniversărilor și va pune mereu la cale evenimente grandioase.

@larisaudilaofficial Replying to @panda61210 Tu ai avut tot ce ți-ai dorit la botez? 🤗 #LarisaUdila #brandstage #momlife ♬ N’y pense plus – Tayc

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.