Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț. Cei doi s-au despărțit în urma infidelității antrenorului. După ce acesta s-a afișat alături de noua sa iubită, Anamaria Prodan a reacționat dur la adresa celor doi. Ulterior, impresara l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf i-ar fi furat mai multe lucruri de valoare din casă, motiv pentru care a schimbat yala de la vila din Snagov.

Sexy-impresara a fost atacată de fostul soț, drept pentru care aceasta făcut o serie de dezvăluiri cu privire la situația incomodă în care se află. Vedeta îi aduce acuzații grave fostului ei soț, Laurențiu Reghecampf. Se pare că acesta i-ar fi sustras impresarei obiecte de valoare din casa de la Snagov. Apropiații Anamariei Prodan, au spus că imediat după incident, aceasta ar fi schimbat yala.

Ce a spus Anamaria Prodan despre gestul lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan îl amenință dur pe fostul ei soț. Aceasta a spus că va recupera cu orice preț de la antrenor, tot ce a fost sustras din vila de la Snagov. În plus, impresara îl acuza pe Reghe ca pe tot parcursul căsniciei, și-a îndeplinit toate plăcerile pe banii familiei. Așadar, e momentul ca acesta să plătească pentru toate neplăcerile create. Diva îl amenință pe fostul soț cu avocați. Iată ce a spus Anamaria Prodan pentru Click.ro:

„Anul acesta în foarte scurt timp va aduce înapoi tot ce a sustras. Atunci amanta să stea cu el și să facă bani amândoi de la 0, căci eu l-am luat așa. Munca mea este doar pentru copiii mei, nu pentru amantele lui Reghecampf. Mendrele lui să și le facă prin Amsterdam, nu să ia munca copiilor mei. Dar legal le descurc eu încet-încet și la final, care a greșit plătește fără să clipească. I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot cu avocați, căci în 8-10 ani și-a satisfăcut fanteziile pe munca familiei.” 

Ce i-a facut Laurentiu Reghecampf Anamariei Prodan. Impresara a fost nevoita sa schimbe yala de la vila din Snagov
social media

„Reghe îi făcea de ani promisiuni amantei că o va face vedetă și o va pune pe coperta revistelor.”

Indignată de cele întâmplate, Anamaria Prodan a mai dezvăluit niște lucruri usturătoare despre Reghe și noua sa iubită.

„Vă rog mult să respectați viața mea, care este exemplu pentru copiii mei și să-i urmăriți, în schimb, pe Reghe și pe amanta lui, care este avidă de publicitate! Reghe îi făcea de ani promisiuni amantei că o va face vedetăși o va pune pe coperta revistelor. Acum că amanta a terminat Cambridge, trebuie să-l ia și pe el să o termine și el, să fie intelectuali amândoi. Sau poate el termină Oxford finanțe și bănci, căci am văzut că știe să facă tranzacții de ceva timp. Vai de mama lui când vor trage avocații linie!” , a mai declarat impresara pentru sursa citată.

Când va avea loc primul termen în procesul de divorț al celor doi

Impresara trebuie să se prezinte pe 7 februarie 2022 la primul termen în procesul de divorț inițiat de antrenorul Universității Craiova la Judecătoria Buftea. Anamaria Prodan a câștigat Ordonanța prin care soțul ei îi interzicea să-i folosească numele de Reghecampf. Diva a introdus apoi, prin avocații săi, două plângeri penale împotriva lui Laurențiu Reghecampf și una pe numele Corinei Caciuc, iubita acestuia.