„Da, îmi place grădinăritul. Sunt expert în roșii. Știu cel mai bine să pun roșii.”

Dan Negru este unul dintre cele mai longevive nume din televiziunea românească. Acesta a făcut audiențe record și încă este iubit de public. Însă, puțin sunt cei care știu cu ce se îndeletnicește aceste atunci când nu se află pe platourile de filmare. Ce hobby are Dan Negru?

Atunci când nu se află în lumina reflectoarelor, Dan Negru iubește să își petreacă timpul în grădină. Se pare că prezentatorul tv este pasionat de grădinărit și dedică destul de mult timp acestui hobby. Mai mult, Dan Negru are și anumite fructe și legume preferate, iar printre „piesele de rezistență” din grădina sa se numără roșiile. Vedeta are un întreg ritual atunci când vine vorba de cultivatul roșiilor, iar această activitate îl relaxează.

„Da, îmi place grădinăritul. Sunt expert în roșii. Știu cel mai bine să pun roșii. Trebuie să le copilești, să le uzi într-un anumit fel. Mă pricep la asta. E mult și e greu de muncit pământul, chiar dacă acum totul e mecanizat. Nu poți pune aceeași cultură în ani la rândul.

Dar e o treabă care știi sigur că vă rămâne. Eu sper să am cui să las mai departe această pasiune și chiar dacă ai mei copii nu vor, o să îi oblig. Nici eu la 20 de ani nu aveam nicio treabă.  Însă acum îmi e tare drag și mă întorc.”, a declarat Dan Negru.

Ce hobby neobișnuit are Dan Negru! Nu te așteptai ca omul de televiziune să fie pasionat de asta
Facebook

Dan Negru, fără prieteni

Dan Negru a declarat în repetate rânduri că nu are prieteni. Se pare că acesta nu crede în legăturile dintre oameni ce nu sunt parte a unei familii. Acesta preferă să petreacă timpul alături de cei dragi lui, sau în gradină și lasă prieteniile în seama altora. Vedeta a declarat că de obicei prietenii apar doar atunci când îți merge bine și preferă să nu aibă astfel de relații condiționate.

„E mult spus că n-am prieteni. Am prieteni, dar e mâna aia cât să n-ai. Prietenii sunt ca umbrele, apar când e soare. Nu mai e soare, se duc. Sunt zile întregi în care telefonul nu îmi mai sună din partea prietenilor, oamenilor de televiziune.

Asta nu înseamnă că oamenii ăia m-au uitat. Asta înseamnă că eu nu am ce să le ofer în zilele alea. Oamenii s-au restrâns mult. Singurii reali sunt ăia cu care dormi în casă, pe ei trebuie să contezi. Restul sunt umbre”, a declarat Dan Negru.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.