Reclamă
Reclamă

Ce își doresc oamenii din jurul nostru de la un partener? Este o întrebare de care ne lovit adesea, în special atunci când suntem în căutarea acelei persoane speciale.

Fie că vorbim de o relație serioasă sau doar una de moment, toți de dorim ca sexul opus să fie atras de noi. Ce anume găsesc femeile atractiv la un bărbat? Dar bărbații? Care sunt trăsăturile care îi fac să se îndrăgostească?

Aceste întrebări și-au găsit răspunsul într-un studiu recent realizat de compania MyONE Condoms și aplicația Clue. La această cercetare au luat parte 68,000 de persoane, iar rezultatele ar putea fi surprinzătoare pentru ambele sexe.

Din câte se pare, atât bărbații cât și femeile sunt interesați mai mult de aspectul partenerului și corpul său, în timp ce inteligența și bunătatea nu joacă un rol atât de important.

Reclamă

Femeile sunt atase de bărbații înalți. 90% dintre femeile care au participat la studiu au spus că își doresc ca partenerul lor să fie mai înalt decât ele.

Mai mult de jumătate dintre acestea consideră că aspectul corpului este foarte important, în timp ce doar 20% dintre femei au spus că nu sunt deranjate dacă corpul partenerului nu este atletic sau musculos.

Alte trăsături care fac un bărbat mult mai atractiv sunt: părul facial și lipsa părului pe piept, ochii și zâmbetul și nu în cele din urmă brațele musculoase.

Doar 46% dintre femei au considerat că inteligența este foarte importantă la partenerul lor, în timp ce întelegere a fost una dintre cele mai apreciate caracteristici.

Bărbații se concentrează mai mult pe aspectul fizic. Peste 70% din bărbații care au participat la studiu preferă ca partenera lor să aibă un corp și un chip plăcut, iar cele mai apreciate trăsături au fost ochii și zâmbetul. Majoritatea au declarat că formele partenerei nu joacă un rol atât de important în nivelul de atracție pe care îl simt.

Alte trăsături pe care bărbații și le doresc într-o parteneră sunt: bunătate, încredere și inteligență.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro