Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt dovada vie a iubirii sincere şi de durată. Deşi sunt extrem de ocupaţi şi mereu pe drumuri, antrenorul şi impresara nu uită să îşi arate dragostea pe care şi-o poartă clipă de clipă.

Deşi gurile rele au spus de multe ori că cei doi sunt în prag de divorţ, iată că relaţia lor este una extrem de puternică.

Anamaria Prodan şi Reghe au una dintre cele mai frumoase familii din showbiz şi oricât de ocupaţi ar fi, cei doi nu uită să îşi condimenteze relaţia exact ca doi adolescenţi îndrăgostiţi pentru prima dată.

Recent, în miezul nopţii, Reghe şi-a surprins soţia cu o fotografie inedită. Chiar înainte de a adormi, pentru că Reghe se află în Dubai, iar Prodanca în România, pentru filmările reality-ului care face furori acum la TV, „Prodanca şi Reghe – Preţul succesului” acesta i-a trimis o fotografie impresarei care a lăsat-o fără cuvinte.

Înainte de a adormi, Reghe s-a fotografiat cu pisica familiei, Enzo. Antrenorul şi-a luat animalul de companie în braţe, a imortalizat momentul şi pentru a mai potoli dorul dintre ei, i-a trimis imediat fotografia soţiei sale.

Anamaria Prodan nu a rezistat tentaţiei şi la scurt timp după ce a primit fotografia a urcat-o pe pagina sa de Instagram, acolo unde a scris şi câteva cuvinte.

„Noapte bună vă spun băieții mei ❤️ #goodnight🌙 #enzo #mycat #hubbylove”, a fost mesajul impresarei.

Cea care a reacţionat imediat la imaginea făcută publică de Anamaria Prodan a fost chiar Sarah, fiica celor doi.

Adolescenta i-a comentat mamei cu o inimoară în dreptul fotografiei, semn că ipostaza în care s-a fotografia Reghe este şi pe placul ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Noapte buna va spun băieții mei ❤️ #goodnight🌙 #enzo #mycat #hubbylove

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe