Cunoscută pentru apariția din reality show-ul „Puterea dragostei”, șatena a părăsit recent România pentru a fi mai aproape de familia ei. Într-un interviu, tânăra de 24 de ani a vorbit despre portretul bărbatului ideal, după ce a fost curtată de mulți masculi, printre care și fotbaliști.

Modelul bărbatului perfect

Influencerița a avut o relație cu Bogdan Mocanu, însă cei doi s-au despărțit în urmă cu mai bine de un an. Vedeta a semănat panică în rândul fanilor la începutul acestui an când s-a pozat cu un inel de logodnă. Fotografia i-a pus pe gânduri pe internauți, dar și pe bărbații care își doresc atenția femeii. Cu peste jumătate de milion de urmăritori și poze tot mai provocatoare, șatena are cu siguranță căsuța de la mesaje blocată, însă cei care îi scriu trebuie să țină cont de o singură condiție.

Cu toate că nu pare să aibă un tipar anume, Andra a oferit detalii clarificatoare despre cel care îi poate fura inima. Chiar dacă ar părea o țintă sigură a sportivilor atrași de frumos, fost concurentă nu cochetează cu fotbaliștii.

Alexis Sanchez, jucătorul de la Inter Milano, i-ar fi scris româncei, chiar înainte ca aceasta să devină cunoscută. Andra nu a dat curs și nu a ieșit cu fostul coleg al lui Lionel Messi, motivând că nu se simte atrasă de sportivi.

Ce fel de partener își dorește Andra Voloș în viața ei? Influencerița a descris bărbatul ideal
WowBiz

„Important e să răspund la mesaje, că fotbaliștii îmi scriu. Și din afară, Alexis Sanchez și mai mulți! Dar mi-a scris înainte să ajung super-cunoscută, când trăiam în Italia.

Tiparul este că trebuie să arate bine, clar, să fie amuzant, acum nu mai pun bază foarte multă pe frumusețe. Să mă înțeleagă, să vrea să muncim împreună, să-mi dea putere să cresc, să mă susțină. Să mă lase să mă îmbrac cum vreau eu. Să nu mă închidă acolo într-o cușcă. Să fiu liberă și să fiu cu el, să se mândrească cu mine”, a declarat Andra Voloș.

Motivul pentru care influencerița a plecat în Italia

Mutarea în Italia pare să fie favorabilă pentru Andra Voloș. Aceasta a simțit nevoia să se distanțeze de evenimentele din România. Femeia a mers lângă mama sa, pe care a neglijat-o în ultima vreme din cauza proiectelor.

„Chiar dacă m-am mutat din România, o să fiu prezentă aici tot timpul și sufletește, mai ales. Dar mama este plecată de atâția ani acolo, eu am crescut, am studiat acolo și îmi era dor de mama. Așa că am zis că vreau o pauză, cel puțin câteva luni, o pauză o fac în Italia, așa că m-am mutat acolo”, a mai adăugat șatena.