Descoperă ce tipar de bărbați nu este pe placul Ramonei Olaru.

Dacă majoritatea doamnelor și domnișoarelor s-ar da în vânt după bărbații cu mușchi, care se antrenează periodic la sală pentru a avea un abdomen sculptat, nu este și cazul Ramonei Olaru. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” preferă cu totul altă tipologie de bărbați, atunci când vine vorba de aspectul fizic.

De pildă, acesteia îi plac bărbații care sunt mai pufoși și au puțină burtică, nicidecum cei cu un trup atletic.

„Nu mi-au plăcut niciodată bărbații cu mușchi”

@video.clipuri1

#ramonaolaru #interviu #fy #fyp #2022 #videoclipuri1 #bucuresti

♬ original sound – video.clipuri1

„Mie îmi place ca un bărbat să aibă puțină burtică. (..) Tot timpul am știut că nu-mi plac bărbații cu mușchi. Nu mi-au plăcut niciodată bărbații cu mușchi și nici nu o să-mi placă. (..) Mie îmi place să fie puțin mai moale. Îmi place când pun mâna pe mâna lui să fie fie mai moale, să nu fie țapăn. Ce-i aia?” a declarat Ramona Olaru

Un alt aspect pe care Ramona Olaru îl detestă la bărbați sunt pantalonii mulați. De altfel, acesta este unul dintre lucrurile pe care le apreciază la partenerul său, Cătălin Cazacu.

„Nu-mi plac pantalonii strânși pe bărbați! Asta clar! Egăriii sau colanți pe bărbați. Nuu!! Îmi place atât de mult că bărbatul care stă cu mine și împarte casa și patul n-are obiceiuri de genul acesta. Mai are o problemă, mai poartă tricouri scurte câteodată și când mai ridică mâinile… M-am ocupat de treaba sta și nu mai face. Măcar e ascultător!” a declarat Ramona Olaru, asistentă în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”

Se pare că legătura dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu este una cât se poate de serioasă. În viitor cei doi își doresc să devină părinți.

„Noi vrem un copil. Vrem treaba asta cât mai curând. Pot să spun că muncim, fiecare cum poate și cât poate, de cele mai multe ori împreună.” a declarat Ramona Olaru, potrivit click.ro.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.