Fiul Ralucăi Bădulescu și-a făcut părinții mândri cu nota pe care a obținut-o la Bacalaureat.

Raluca Bădulescu a trecut printr-o perioadă de foc vara asta. Fiul vedetei a susținut unul dintre cele mai importante examene din viața lui, iar presiunea a fost una destul de mare. Alex a trecut cu brio de Bacalaureat, iar în ceea ce privește facultatea, se pare că a vrut să rămână aproape de casă.

Raluca Bădulescu este o mamă model. Vedeta și fiul ei, Alex, au o relație specială care nu are nevoie de prea multe descrieri. De fiecare dată când are ocazia, Raluca vorbește cu cea mai mare mândrie despre fiul ei, mai ales acum, după ce a trecut de Bacalaureat.

Chiar dacă știa că Alex este foarte conștiincios atunci când vine vorba de studii, fosta jurată de la „Bravo, ai stil!” nu avea cum să nu fie emoționată pentru fiul ei. Alex nu și-a dezamăgit părinții. Din contră, i-a făcut foarte mândri. Aceasta a obținut o notă care i-a permis, lejer, să intre la orice facultate din afară, dar și din țară.

Ce facultatea și-ar fi dorit Raluca Bădulescu pentru fiul ei. Alex a intrat la ASE, dar vedeta nu este mulțumită
Instagram

Chiar dacă mulți se așteptau ca Alex să ia drumul străinătății, inclusiv mama lui, se pare că adolescentul a avut alte planuri. Alex este student la Academia de Studii Ecomice și este foarte aproape de casă. Raluca Bădulescu îl susține pe fiul ei în orice alegere pe care ar face-o. Totuși, vedeta a recunoscut că și-ar fi dorit pentru el o facultate în Spania.

„Apropo de Alex, a luat Bac-ul cu notă mare, a intrat la ASE. Suntem fericiți, împliniți! Alex a vrut ASE-ul, eu îl visez, în continuare, artist. Nu este timpul trecut.

Momentan, a vrut la ASE. Vedem mai încolo dacă vrea să se orienteze către alte țări. Eu aș fi vrut altă țară, dar este foarte bine și la noi. Eu i-am propus Spania, ca să merg și eu cu el”, a recunoscut Raluca.

Raluca Bădulescu a divorțat anul acesta

în ultima perioadă, în viața vedetei au avut loc tot felul de schimbări, inclusiv pe plan sentimental. Deși părea mai fericită ca niciodată, relația vedetei cu Florin nu a avut un final fericit. Raluca Bădulescu a divorțat de cel care i-a fost partener în ultimii 13 ani.

Vedeta a recunoscut că deciza a fost luată de comun acord. Mai mult, Raluca și Florin au rămas foarte buni prieteni, cu atât mai mult cu cât ambii se ocupă, în continuare, de Alex.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.