Ce făcea Lidia Buble când Răzvan anunța că s-au despărțit? De ceva vreme au tot apărut zvonuri conform cărora Răzvan Simion și Lidia Buble nu mai formează un cuplu. După aceea, au apărut chiar și dovezi. Mai mult de atât, cei doi s-au scos de la follow, iar pentru a lămuri toată situația Răzva Simion a făcut o postare pe Instagram.

După ce s-a scris că nu ar mai fi împreună, Răzvan Simion a confirmat despărțirea. Prezentatorul a făcut o postare emoționantă pe Instagram, în care le spunea fanilor că povestea lor s-a terminat. Acesta a oprit comentariile la postarea respectivă, semn că nu își dorește ca oamenii să își dea cu părerea despre cele întâmplate. El era vizibil întristat, iar fanii au așteptat și o reacție din partea Lidiei, care nu a venit.

Ce făcea Lidia Buble când Răzvan Simion făcea postarea respectivă? Eeei bine, nimic. Cântăreața a preferat să nu comenteze în niciun fel în mediul online, dar și tăcerea este un răspuns. Cel mai probabil, Lidia Buble nu este pregătită să spună ce simte și vrea să își adune gândurile o perioadă. Zilele trecute, posta pe Instagram bucăți din piesa ei preferată, „Mai frumoasă”, semn că nu era deloc bine.

Ce a postat Răzvan Simion pe Instagram?

„Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâineCe făcea Lidia Buble vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pt tot ce am fost și pt tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept”, a scris Răzvan Simion.