Actorul care-l interpretează pe îndrăgitul super-erou Spider-Man, își face foarte des fanii fericiți. De când cu pandemia de coronavirus, cel mai tânăr actor din branșa lui Marvel, cel care depășește cu mult pe ceilalți membrii când vine vorba de încasări, apare foarte des la emisiunile televizate.

Într-una din intervențiile sale televizată în cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live!, actorul a luat decizia de improviza un costum de Spider-Man pentru a-i ura la mulți ani copilului prezentatorului. Costumul confecționat de acesta este foarte similar cu cel purtat de personaj în Spider-Man-Homecoming, când, înainte de-a ajunge în preajma lui Tony Stark (Iron Man), își improvizează un costum dintr-un hanorac.

Spider-Man Almost Had A Black Suit In 'Avengers: Infinity War'În filmul de acum câțiva ani, doar pentru câteva momente, l-ai fi putut vedea pe Spider-man costumat cu un hanorac roșu pe care era sigla Spider-Man, o mască de aceeași culoare și ochelari de soare.

Evoluția lui costumului a fost marcată de foarte multe modificări, destul de evidente, cel mai excentric a fost cel din Avengers: Infinity War. Costumul a fost considerat un fel de Iron-Spider, fiind același pe care l-a purtat și în Avengers: Endgame, era foarte diferit de costumul cu care eram noi obișnuiți.

Cu puțin timp în urmă prezentatorul emisiunii l-a rugat să-l ajute să-i facă o surpriză băiețelului său, astfel că a început tot scenariul acesta, în care, super-eroul, s-a pregătit cu un costum făcut chiar de el, reușind să-i spună copilului un călduros „la mulți ani!” Micuțul a fost super entuziasmat pentru este un mare fan al acestuia. Așa cum se poate vedea în filmulețul de mai jos.

„Peter Parker era un student eminent care trăia cu mătușa May și unchiul său Ben. La o demonstrație științifică, un păianjen a coborât pe pânza sa și și-a intersectat drumul cu cel al unei unde radioactive. Apoi, Peter a fost muscat de paianjen la ceafa. Așa și-a dobândit acesta puterile sale de păianjen. Și-a creat un costum și un nume și a debutat în spectacole televizate pentru bani. Apoi a devenit luptător, învingându-și ușor adversarii în ring. El regretă însă toată viața pentru că a refuzat să prindă un hoț. Același hoț i-a omorât unchiul ceva mai târziu. Din acel moment Peter Parker și-a dedicat viața luptei împotriva crimei, pentru că din acel moment a înțeles că odată cu puteri mari, vin și responsabilități mari. În timp, Omul Păianjen are nenumărate aventuri și tot mai mulți dușmani pe care trebuie să-i învingă.” Conform cu wikipedia.