Cătălin Cazacu a postat o poză „compromițătoare” cu iubita sa în mediul online.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au avut un program foarte încărcat în ultimele zile și se pare că, perioada aceasta, s-a mutat cu locul de muncă pe litoral. Printre numeroase filmări, asistenta TV își face timp alături de iubitul ei să meargă și la plajă, acolo unde profită din plin de momentele libere pentru a se relaxa așa cum îi place. Iubitul ei nu o scapă din ochi nicio secundă și nici nu se sfiește să posteze în mediul online imagini pe care blondina le-ar vrea șterse.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru trăiesc o poveste de dragoste de ceva timp și, chiar dacă au trecut prin mai multe despărțiri și împăcări, cei doi au ajuns tot împreună. Au demonstrat tuturor că se iubesc și că nu pot renunța unul la celălalt. Petrec mult timp împreună, mai ales acum, când sunt implicați împreună în diferite proiecte în televiziune.

Ramona Olaru, cum a fost surprinsă pe plajă de partenerul său

Se pare că oboseala și-a spus cuvântul în cazul Ramonei Olaru, astfel că, ori de câte ori găsește un moment de liniște, profită pentru a trage un pui de somn. Așa s-a întâmplat și de data aceasta, când asistenta TV a fost surprinsă de iubitul ei, Cătălin Cazacu, în timp ce dormea pe plajă.

Fără să știe ce i se întâmplă, Ramona Olaru a ajuns pe Instagram după ce iubitul ei a postat în mediul online o imagine cu aceasta în care dormea pe plajă. Pentru ca totul să fie și mai amuzant, a scris și o descriere pe măsură.

„Își face lumea poze cu ea”, a spus Cătălin Cazacu pe rețelele de socializare despre iubita sa.

Ce face Ramona Olaru pe plajă, alături de iubirul ei. Cătălin Cazacu a făcut publice imaginile: „Face lumea poze cu ea”

Ramona Olaru a împlinit 33 de ani

În urmă cu câteva zile, Ramona Olaru a împlinit 33 de ani. Asistenta TV a organizat o petrecere pe cinste cu această ocazie, unde a avut alături cele mai dragi persoane din viața sa.

Colegii săi de platou i-au făcut o surpriză specială la muncă. I-au adus un tort cu numărul 26, făcând referire la faptul că pare mult mai tânără decât este în realitate.

Ce face Ramona Olaru pe plajă, alături de iubirul ei. Cătălin Cazacu a făcut publice imaginile: „Face lumea poze cu ea”

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.