Este unul dintre cei mai bogați maneliști din țară. Succesul său este de-a dreptul ireal, iar asta îi umple buzunarele până la refuz. Drept pentru care, Florin Salam s-a asigurat că banii făcuți din muzică nu sunt cheltuiți fără rost. Manelistul și-a diversificat „portofoliul” investițiilor.

Atunci când toată lumea credea că banii câștigați se duc pe lucruri scumpe și achiziții de fală, ei bine, Florin Salam își gestionează sumele „cu cap”. Mai exact, alături de câțiva apropiați de încredere, acesta s-a apucat de investit în imobiliare. Până în acest moment, artistul a construit câteva blocuri. Ba chiar au fost achitate și avansurile pentru câteva apartamente de lux.

În ce afacere și-a investit Florin Salam câștigurile

Un apropiat de-al familiei lui Florin Salam a făcut dezvăluiri inedite în cadrul unui interviu, la Wowbiz. Acesta a vorbit despre afacerea manelistului și a dat detalii despre care fanii nu știau.

„Florin Salam a venit cu banii, ceilalți sunt cu munca și proiectul. El este, la propriu, doar finanțatorul afacerii, el nu se pricepe la construcții, de aceea s-a asociat cu oameni de încredere. Mai trece și el pe la șantier, dar nu foarte des… În schimb, și șoferul lui, și rudele sale sunt acolo tot timpul, muncesc cot la cot cu muncitorii.”, a mărturisit un apropiat al lui Salam, acum ceva vreme.

Ce face, de fapt, Florin Salam cu banii câștigați din evenimente. Nimeni nu se așepta să-i investească în așa ceva!
social media

Florin Salam, mândru de afacerea în care a investit

Tot sursele apropiate ale artistului au dezvăluit în urmă cu ceva timp, mai exact în perioada din pandemie, că acesta este extrem de încântat de afacerea în care a investit.

„Construiește niște blocuri și nu credea, de fapt, că va reuși să își scoată prea repede banii, mai ales că este perioada dificilă, de pandemie. Dar, deja, a reușit să vândă câteva apartamente. Nu construiește apartamente de ultra lux, face apartamente pentru toate buzunarele, așa și-a dorit el, dar tot este extrem de profitabil.”au declarat apropiații „Regelui Manelelor” în urmă cu ceva timp, pentru Wowbiz.ro