Antonia este un artist complet, din toate punctele de vedere.

Antonia este una dintre cele mai indrăgite artiste de la noi. De fiecare dată când anunță un concert, fanii sunt în delir și cântă piesele vers cu vers alături de ea. Deși este mereu acompaniată de trupă, dar și de fani, Antonia nu se ferește să recunoască că a uitat de atâtea ori versurile când era pe scenă. 

Antonia este una dintre cele mai asumate persoane publice din spațiul monden. Iubitei lui Alex Velea nu îi este deloc teamă să recunoască atunci când greșește, iar fanii apreciază asta cel mai mult la ea. Cei mai mulți dintre cei care o admiră, o consideră a fi perfectă, însă vedeta fuge de această etichetă.

Înainte de a fi persoană publică, Antonia este, ca oricare dintre noi, om obișnuit. Frumoasa vedeta recunoaște că are momente în care și-ar dori să nu mai fie celebră, tocmai pentru a nu mai fi taxată atât de dur de către fani. Fiecare gafă de-ale sale este analizată destul de dur de către cei de acasă, iar asta a ajuns să o deranjeze pe vedetă.

weekend. Ce face Antonia atunci când uită versurile. Artista a pățit asta de nenumărate ori
social media

Antonia, o profesionistă prin definiție

Ba chiar a început să observe că fanii ei nu mai vin la concerte pentru a se bucura de spectacol. Majoritatea celor care aleargă spre primele rânduri sunt acolo pentru a o analiza și pentru a prinde vreo gafă. Înainte de a fi taxată, uneori pe nedrept, iubita lui Vele a învățat un principiu de „aur”. Și anume, „greșeala recunoscută este pe jumătate iertată”.

Astfel, nu puține au fost dățile în care Antonia și-a asumat faptul că a uitat versurile pieselor. În acel moment, profesionistă din fire, vedeta nu a clacat și nici nu a oprit show-ul. Artista a cântat mai departe, însă a improvizat foarte mult. Fanii abia dacă au sesizat, iar Antonia este foarte mândră de această capacitate a sa.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.