Andreea Marin face un lucru extrem de simplu, dar de impact, în fiecare dimineață.

Andreea Marin are un obicei de la care nu se abate în nicio dimineață. Aceasta a reușit să devină o persoană disciplinată de-a lungul anilor și este un exemplu atât pentru cei din jur, cât și pentru urmăritorii săi din mediul online. 

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite persoane din televiziune. Zâna este un exemplu datorită faptelor sale bune și a implicării în cauze sociale făcute de-a lungul anilor săi de carieră. Cu toții știm zicala că „ziua bună se cunoaște de dimineață”, aceasta chiar o aplică în viața de zi cu zi.

Ce face Andreea Marin în fiecare dimineață

Înainte de a pleca de acasă, Andreea Marin face un lucru minor, care are un impact foarte mare asupra cotidianului. Pe lângă micul dejun, momentele de recunoștință și rugăciune, Zâna a inclus ceva foarte important. Ea nu pleacă de acasă fără să își facă patul. Deși este un lucru extrem de simplu, o ajută să fie organizată și disciplinată în toate aspectele vieții sale.

Totodată, aceasta a recunoscut că este o persoană perfecționistă și îi place ca toate lucrurile din casă să fie mereu la locul lor. De multe ori glumește și spune că și prosoapele trebuie să fie așezate la dungă. Andreea Marin reușește să facă față la tot ce îi pregătește o nouă zi prin mici gesturi făcute.

„Primul lucru pe care îl fac dimineața, poate o să ți se pară ciudat, dar contează, să faci patul. Eu nu las în urma mea spunând „lasă”, să închid ușa și că nu vede nimeni ce e aici. E o chestiune de disciplină. Nu plec până ce nu fac patul și nu arată impecabil. Sigur, m-am regăsit în filmele unde e un personaj care așează prosoapele la baie perfect, la liniuță. Nu știu dacă asta e o veste bună, dar asta sunt. Sunt perfecționistă în diverse aspecte ale vieții, nu în toate. Îmi place ordinea și disciplina.”

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.