De curând, Andra a susţinut un imens concert de colinde şi cântece de Crăciun. Evenimentul a fost ţinut la Opera Română, acolo unde Andra a reuşit împreună cu invitaţii săi să strângă 205.000 de euro, bani pentru o cauză nobilă.

Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook, distribuind și câteva poze. Printre invitații speciali cu care Andra a cântat pe scenă s-au numărat Narcisa Suciu, Bodo de la Proconsul, Liviu Teodorescu, Mircea Radu, însă invitatul special care a făcut lumina spectacolului a fost fiica Andrei, Eva. Micuţa a cântat împreună cu Andra, în aplauzele unei săli arhipline.

 „Minune de Crăciun: o donație de 205.000 euro! Eu și invitatii mei am reușit sa strângem pentru HOSPICE Casa Speranței 205.000 de euro. Banii au fost strânși în urma concertului extraordinar de colinde și cântece de Crăciun de la Opera Română care a avut loc pe 9 decembrie! Le mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit și care au contribuit la acest gest incredibil. Crăciunul este pentru mine în primul rând dăruire. ♥️„ a scris Andra pe pagina sa de Facebook.

 

 

Distribuie