Loredana Groza și Ștefan Bănică sunt doi dintre jurații de la emisiunea „X Factor” de pe Antena 1. Aceștia se cunosc de ani buni și au avut nenumărate concerte și evenimente împreună. Cei doi artiști sunt prieteni foarte buni și nu au ascuns asta de ochii oamenilor. Însă, oare ce fac jurații atunci când sunt în pauza publicitară?

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului, grupurile pentru care vor fi mentori. Astfel, Loredana va fi mentorul unei grupe mixte, iar Ștefan Bănică va trebui să formeze un grup de băieți. Cei doi s-au tot tachinat în fața camerelor de filmare în legătură cu echipele, însă au o relație foarte bună de fapt.

Cum s-au afișat Loredana și Ștefan în culisele „X Factor”

Celebrii cântăreți se plimbau prin culise ținându-se de gât, în timp ce se mai dezmorțeau puțin de la atâta stat pe scaun în emisiune. Ca să mai pună niște paie pe foc „rivalității” dintre cei doi, Loredana a scris în cadrul fotografiilor postate pe InstStory „Team Lori”. Ștefan Bănică a gustat gluma artistei și parea că au făcut un armistițiu. Se pare că cei doi colegi și prieteni știu să facă show atât în fața camerelor cât și în culise.

Ce fac Loredana Groza și Ștefan Bănică, în pauzele de la „X Factor”. Ipostazele tandre în care s-au afișat. FOTO
Instagram

Ștefan Bănică și Loredana Groza, doi artiști extrem de valoroși

Cei doi sunt colegi și prieteni de foarte mulți ani. Aceștia au colaborat împreună în multe proiecte și au adunat o experiență extrem de valoroasă. În fiecare an cei doi au oferit oamenilor cele mai râvnite spectacole la Sala Palatului, iar în ciuda competiției, normală dat fiind cariera lor, vedetele au rămas în relații strânse.

Pentru curioșii care se întreabă și ce beneficii le aduce toată valoarea lor ca artiști, le oferim răspunsul. Loredana Groza cere 15.000 de euro la concertele mari, având o echipă formată din 24 de persoane în staff. Nici Ștefan Bănică nu se lasă mai prejos. Acesta înacsează 11.000 de euro la concerte, având de asemenea, o adevărată echipă.