Cristi Borcea nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dincolo de faptul că a fost mereu prezent în lumea sportului, nici lumea mondenă nu îi este deloc străină. Relațiile sale au ocupat multă vreme primele pagini ale tabloidelor mondene, însă, nu multă lume cunoaște unul dintre cele mai importante detalii legate de Cristi Borcea.

Fostul patron de la Dinamo a fost mereu în lumina reflectoarelor și se pare că nu i-a displăcut deloc acest lucru. Ajuns la onorabila vârstă de 53 de ani, Borcea este mai fericit ca niciodată, iar cea „vinovată” de asta este Valentina Pelinel. Valentina a fost femeia care l-a cumințit pe Cristi și care l-a învățat cât de importantă este familia.

În prezent, cuplul are trei copii minunați, gemenele Rania și Indria și pe Milan, băiețelul lor. Deși lumea a fost mereu cu ochii pe viața lui personală, Cristi Borcea a fost destul de rezervat în a vorbi despre familia lui sau în a da din casă anumite detalii. Însă, asta nu înseamnă că nu au existat alte persoane mult mai „darnice”.

Poate că nu multă lume știe, dar Cristi Borcea este de etnie rromă. Fostul patron de la Dinamo nu a adus niciodată în discuție acest subiect, semn că nu și-a dorit să se facă neapărat caz din asta. Și, totuși, cei care au vorbit despre etnia și originile lui au fost vrăjitoarea Melissa și liderul rromilor, Vasile Motoi.

Ce etnie are, de fapt, Cristi Borcea. Cine l-a dat de gol pe fostul patron de la Dinamo

Cristi Borcea a păstrat foarte bine secretul

Vrăjitoarea Melissa a vorbit despre legătura care există între ea și fosta parteneră a lui Borcea, Mihaela, despre care spune că îi este rudă prin alianță.

„Vărul meu este căsătorit cu verișoara Mihaelei. Suntem rude prin alianță. Cristi Borcea e țigan!”, spunea Melissa în trecut, potrivit click.ro.

Cât despre liderul rromilor, Vasile Motoi a declarat că se poate observa că fostul patron de la Dinamo este rrom numai dacă se analizează arborele lui genealogic. Ba mai mult, aceasta a spus că prin prisma etniei se justifică și apetența lui Borcea de a schimba atât de des femeile.

„Dacă v-aţi uita în arborele genealogic al soţului ei, ați găsi ADN-ul lui Cristi Borcea. Vă spun eu, este ţigan 100%, vă garantez. De aici i se şi trage. Noi avem nevoie de o femeie la cinci ani. Aşa suntem noi. Va lăsa femeile până îşi va pierde virilitatea. Atunci se va termina totul. Noi ţiganii suntem egoişti în dragoste. Vrem să ni se ierte toate greşelile, chiar dacă noi suntem infideli”, a spus liderul rromilor, Viorel Motoi, pentru Antena1, potrivit aceleiași surse.