Pentru a profita din plin de toate beneficiile care vin cu acest eveniment, Lună în descreștere, este bine să pui accentul pe următoarele activități:

1. Ziua de 28 februarie este o zi încărcată de energie pozitivă, dinamism și schimbare. Astăzi aveți posibilitatea să soluționați multe dintre sarcinile pe care le aveți de dus la bun sfârșit, chiar și pe cele pe care le tot amânați de zile bune sau chiar săptămâni. Acum este momentul potrivit.

2. Faceți multe activități care au legătură cu îngrijirea și sănătatea voastră. Sportul, tratamentele corporale, de pildă, sunt mai mult decât binevenite astăzi. Profitați din plin.

3. Este o zi numai bună de eliminat din casă toate lucrurile care nu vă mai sunt de folos, fie că vorbim despre alimente, hârtii, haine sau diferite obiecte. Inclusiv medicamentele intră în această categorie. Curâțenia generală îți lăsa loc liber lucrurilor cu adevărat folositoare pentru viața ta. De asemenea, este extrem de benefic să faci curâțenie și organizare ca la carte și în propriul telefon, în fotografii, clipuri video, contacte și documente.

4. Înainte să adormi, ia-ți o bucată de timp pentru a îți relaxa corpul complet. O meditație în aceste momente este binevenită. Petrece timp prețios alături de partenerul de viață și trăiește numai în prezent, în aici și acum.

Ce este bine și benefic pentru tine să faci atunci când luna este în descreștere

5. Pune-ți hainele în ordine și sortează-le în funcție de anotimp. Poți separa hainele pe care le folosești de cele pe care nu le mai flosești deloc. De asemenea, hainele de primăvare așteaptă cu nerăbdare să fie scoase de la naftalină și să ia locul hainelor groase de iarnă.

De Lună Nouă este un moment extraordinar pentru a începe un stil de viață sănătos, de pildă, sau să dați startul acelei diete de care vă este cel mai teamă. Încă mai puteți face acest lucru, bineînțeles, și alături de toate celelalte enumerate mai sus.