Luna Plină, în funcție de ce alegem să facem și cum să facem în această zi, ne poate armoniza perioada imediat următoare sau, din contră, ne poate aduce disconfort sub diferite aspecte. Iată ce este bine să faci atunci când este Lună Plină.

1. Luna Plină aduce cu sine stări de emoții care nu pot fi controlate într-o anumită măsură, indispoziție, iar sensibilitatea va fi peste limita normalului. Este recomandat ca în aceată zi să nu fie luate hotărâri de niciun fel, pentru că ele nu pot fi chiar cele mai bune. Având în vedere că există o influență la nivel emoțional, există riscul să dați greș în luarea deciziilor.

Luna Plină, senzibilitate crescută

2. Astăzi este recomandat să faceți o curățenie generală în casă. Cu cât oferiți mai multă atenție curățeniei, cu atât casa voastră se va păstra într-o armonie totală. Acum este momentul să deschideți toate sertarele din bucătărie și să faceți ordine perfectă. Aruncați ce nu vă mai este necesar pentru a face loc lucrurilor noi și esențiale vouă. De asemenea, în cazul în care știți că hainele voastre nu sunt aranjate în șifonier, este momentul numai bun să vă reorganizați spațiul.

Ce este bine să faci atunci când este Luna Plină

3. Beți multă apă și hidratați-vă corespunzător. Apa vă aduce fluidizare și vă hrănește toate funcțiile. Este foarte benefic ca astăzi să începeți un stil de viață sănătos. În cazul în care doriți să scăpați de kilogramele în plus, astăzi este un moment numai bun să începeți o dietă. Veți avea mult mai multe șanse de reușită.

4. De asmenea, este recomandat să faceți curățenie în frigider și să aruncați alimentele alterate sau care nu mai se află în termenul de valabilitate. Din greșeală s-ar putea să consumați un astfel de aliment, așa că fii precaut și verifică etichetele înainte de toate. Există posibilitatea să dezvolți alergii sau intoxicații alimentare, așa că ai grijă la ceea ce consumi.