Ce este Animal Crossing? Jocul care a devenit extrem de popular

Sursa foto: Nintendo
Sursa foto: Nintendo

De multe ori diferențele în materie de preferințe dintre adulți și copii sunt destul de evidente, totuși dacă există un joc asupra căruia toată lumea să fie de acord este fără doar și poate Animal Crossing.

Ce este Animal Crossing?

Creat de Katsuya Eguchi pentru Nintendo, Animal Crossing este o serie de jocuri video în care jucătorii ajung să își controleze propriul avatar în timp ce trăiesc într-un sat locuit de animale vorbitoare.  Lansat inițial în 2001, a cunoscut o reînviere majoră când Nintendo a debutat Animal Crossing: New Horizons pentru Nintendo Switch în martie 2020.

Unul dintre cele mai distractive aspecte ale jocului este faptul că îl poți personaliza. Jocul îți permite să-ți creezi propriul personaj, în funcție de preferințe. Poți, de asemenea, alege mobila și să decora oricum dorești. Jucătorii pot alege chiar numele și imnul satului lor, precum și ce pot spune unii dintre rezidenți.

Este timpul să începeți să explorați.

Animal Crossing a fost conceput ca un joc deschis, ceea ce înseamnă că jucătorii nu au anumite misiuni s-au obiective de îndeplinit, în schimb, au voie să discute, să se joace și să facă schimburi cu ceilalți locuitori ai satului.

Colectarea obiectelor este, de asemenea, o parte importantă a jocului, deoarece acele obiecte pot fi tranzacționate pentru Bells, moneda locală. În timp ce Clopotele vă permit să cumpărați mobilă și haine pentru a vă dezvolta.  Și puteți folosi Clopotele pentru a investi în „Stalk Market”.

Îl poți juca cu prietenii

Cea mai bună parte a Animal Crossing este că îți permite se te joci împreună cu prietenii sau rudele. Cu Animal Crossing: New Horizons, până la opt jucători  se pot juca împreună  dacă au propriul card membru pentru Nintendo Switch Online. Opțiunea multiplayer vă permite să vă vizitați între voi.

Cât costă Animal Crossing?

Pentru părinții care se întreabă dacă Animal Crossing este adecvat sau nu pentru cei mici, răspunsul este da.

Jocul costă în jur de 300 de lei, în timp ce sistemul de jocuri Nintendo Switch costă aproximativ 1.700 de lei. Pentru a economisi câțiva bani, puteți opta în schimb pentru Nintendo Switch Lite, care este dedicat jocului portabil și costă 1.100 de lei.

Jocul perfect pentru toată lumea

Ambele sisteme sunt concepute pentru a le putea lua cu tine, așa că Animal Crossing este jocul perfect pentru îi ține ocupați pe cei mici. Totuși, dacă vrei să îl achiziționezi pentru tine, o poți face fără grija, jocul este la fel de potrivit și pentru adulți.

Lasă un răspuns

Mercedesul Loredanei Chivu, incendiat de o soție geloasă. Ce a declarat

Cine i-a împăcat pe Abi Talent și Alex Velea? El a pus punct scandalului