Maria Georgiana abia mai face față propunerilor din televiziune și se pare că regretă răspunsul pe care l-a oferit unora.

Maria Georgiana este una dintre cele mai dezinvolte persoane. În online, aceasta și-a creat o comunitate impresionantă de fani care o susțin mereu, indiferent de ce ar face. Maria se confesează frecvent urmăritorilor, așa că acum a venit timpul dezvăluirii unui nou secret.

CITEȘTE ȘI Câți bani câștigă Maria Georgiana pe lună. Mihai Bendeac a rămas mut de uimire

Maria Georgiana nu a dus niciodată lipsă de propuneri din partea bărbaților. Tânăra a fost mereu abordată de sexul opus și nu este deloc de mirare. Poreclită și „Regina OnlyFans”, Maria este pe val mai mult ca niciodată. Ceea ce a început ca o joacă pentru ea, s-a transformat într-o adevărată sursă de venit.

Maria Georgiana face sume colosale, lunar, din activitatea de pe OnlyFans. Tinerei nu îi este deloc rușine să recunoască ci, din contră. Aceasta este foarte mândră de ceea ce a reușit să facă până acum. Maria trăiește viața la care a visat mereu și nu există moft pe care să nu și-l poată permite.

Ce emisiune de succes a refuzat Maria Georgiana. Acum, „Regina OnlyFans” regretă alegerea făcută
Social Media

Maria Georgiana nu mai poate schimba nimic acum

Așa cum era de așteptat, odată cu apariția ei în mediul online, faima a început să vină foarte repede. Drept urmare, pentru „Regina OnlyFans” proiectele au venit pe bandă rulantă. De la emisiuni TV, la seriale sau, pur și simplu la apariții sporadice, toate au fost pe lista ei.

În prezent, Maria Georgiana a acceptat să joace în serialul de la Prima TV, „Pup-o, mă!”. Totuși, aceasta nu a fost singura propunere de anvergură pentru ea. Înainte de serial, Mariei i s-a propus să fie concurentă la emisiunea „Mireasa”, de pe Antena 1.

La momentul respectiv, Maria Georgiana nu a acceptat oferta. Tânăra a considerat că nu este deloc formatul care să o reprezinte. Acum, mai în glumă, mai în serios, după ce a văzut concurenții, „Regina OnlyFans” a început să regrete. Din păcate, este prea târziu, pentru că, în prezent, aceasta are o relație destul de serioasă pentru care face naveta din România.

@mariia.georgianaîncep să mă răzgândesc🙄

♬ original sound – em

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.