Elwira Petre și-a depășit orice limită odată cu participarea la „Asia Express”. Împreună cu soțul ei, dansatoarea a demonstrat că orice este posibil dacă îți dorești suficient de mult. Cei doi soți au câștigat marele premiul de pe „Drumul Împăraților”, iar fanii de abia așteaptă să o vadă în noi proiecte.

Elwira Petre a demonstrat că este una dintre cele mai puternice concurente din toate sezoanele de „Asia Express”. Nu a existat probă la care soția lui Mihai să nu exceleze. Motivația pe care a avut aceasta i-a garantat mereu primele poziții, amulete multe, dar și imunități.

Familia Petre și-a propus de la început să vină acasă la fete cu marele premiu. Visul a devenit realitate, iar Mihai și Elwira au jucat marea finală alături de Emi și Cuza. Cursa a fost una extrem de strânsă, între cele două echipe existând diferențe de câteva minute. Cum orice concurs poate avea un singur câștigător, de data asta, premiul cel mare a mers la Elwira Petre și la Mihai.

Ce emisiune ar putea prezenta Elwira Petre la Antena 1? Fanii au lansat deja primele teorii
Antena 1

Elwira Petre va prezenta „Asia Express”?

Întorși în țară cu mult rânvita amuleta de 30.000 de euro, fanii echipei Petre se așteaptă să îi vadă pe cei în cât mai multe proiecte. Mai mult, unii își doresc ca Elwira să prezinte următorul sezon din „Asia Express”. Bineînțeles, acestea sunt dorințele și teoriile fanilor.

Producătorii nu s-au pronunțat până acum și nu au oferit detalii despre viitorul sezon din „Asia Express”.Elwira Petre are și ea, la rândul ei, multe proiecte la școala de dans pe care o deține alături de Mihai. Cei doi își împart în mod egal atribuțiile și le-ar fi greu să stea departe de casă atâta timp.

Nici Gina Pistol nu stă mai bine la capitolul timp. Invitată recent în podcastul lui Speak, iubita lui Smiley a vorbit despre cât de solicitantă este viața de mamă. Vedeta a recunoscut că nu poate sta prea mult departe de Josephine, iar un proiect solicitant precum „Asia Express” ar fi prea mult pentru ea acum.