Răzvan Simion este în culmea fericirii. Prezentatorul de la Antena 1 și-a găsit liniștea alături de arhitecta Daliana Rădacanu. Cei doi au fost destul de rezervați la început, acum, îndrăgostiții nu se mai feresc de ochii curioșilor. Răzvan și Daliana se îndreaptă cu pași mici către cel mai important moment din viața lor de cuplu, dar, până atunci, se bucură de fiecare clipă petrecută împreună.

După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion a fost mult mai selectiv cu femeile din viața lui. Prezentatorul a fost mereu pretențios, dar se pare că, de data asta, Daliana l-a dat peste cap. Arhitecta este cunoscută publicului datorită proiectului „Visuri la cheie”. Deși are o relație cu o persoană publică, Daliana a recunoscut că nu i-a plăcut niciodată expunerea mediatică.

Răzvan Simion plănuiește să o ceară de soție pe Daliana

Răzvan Simion a fost și el destul de precaut cu noua relație. Colegul lui Dani nu s-a afișat cu iubita lui până când nu a simâit că lucrurile sunt serioase între ei. Deși este fericit și liniștit alături de Daliana, Răzvan a vrut să le mulțumească, de fiecare dată când a avut ocazia, tuturor femeilor care au trecut prin viața lui.

Relația cu Daliana este una care îl împlinește pe toate planurile pe Răzvan. Arhitecta se înțelege de minune cu cei doi copii ai prezentatorului, a cunoscut-o și pe fosta lui soție, iar aceasta nu poate să fie decât un plus pentru relația lor. Daliana are 29 de ani, iar Răzvan Simion are 40 de ani. Diferența de vârstă nu constituie un impediment pentru ei și, tocmai de aceea, cei doi au de gând să se căsătorească.

„Pe plan sentimental, asta urmează. Să cresc, să cresc împreună cu iubita mea. Creștem amândoi și ne ținem unul pe altul. Suntem foarte conectați. Dacă este unul dezechilibrat, se dezechilibrează și celălalt. De aia ne ținem și ne ținem foarte bine într-o complementaritate pe care am căutat-o și am găsit-o. Suntem bine. Evoluăm. Poate o casă mai mare, copii mai mulți.”, a declarat Răzvan Simion în discuția cu Damian Drăghici.