Încurcate sunt căile iubirii! Aris Eram, fiul celebrei Andreea Esca se pare că este îndrăgostit de nimeni alta decât Laura Giurcanu.

Cei doi se cunosc de foarte mult timp, dar fiind mediul în care se învârt, dar se pare că lucrurile au devenit mult mai serioase după „America Express”.

O zicală celebra spunea că „de la dragoste la ură este un singur pas”, dar se pare că este valabilă și reciproca. Aris Melkior și Laura Giurcanu au fost adversari pe toată perioada „America Express”. Au jucat amulete împreună, iar modelul le-a suflat imunități de sub nas. Dar, se pare că asta nu a contat.

Fiul Andreei Esca este o prezență destul de discretă în lumina reflectoarelor. „America Express” a fost proiectul TV care l-a expus cel mai mult în fața publicului. Împreună cu sora lui, Alexia, au format o echipă pe cinste și au reprezentat un adevărat pericol pentru adversarii lor.

Însă, după terminarea emisiunii, mulți dintre ei au rămas prieteni sau puțin mai mult, dacă este să judecăm după apropierea dintre Aris și Laura Giurcanu. Recent, cei doi au fost surprinși de paparazzi cancan.ro în timp ce se sărutau pasional în mașina modelului.

Ce diferență de vârstă există între Laura Giurcanu și Aris Melkior, fiul Andreei Esca. Cei doi au fost, deja, în prima lor vacanță împreună

Laura și Aris, mai pasionali ca niciodată

Inițial, cei doi porumbei au ieșit să servească masa împreună, iar apoi s-au îndreptat către casă, însă, nu înainte de a se săruta. Laura Girucanu a stins luminile din mașină în speranța că nu îi va observa nimeni, dar planul ei nu a funcționat.

Laura este foarte cunoscută în lumea mondenă, dar majoritatea relațiilor pe care le-a avut au fost ținute departe de ochii curioșilor. Deși credea că nu are noroc în dragoste, se pare că destinul i l-a scos în cale pe fiul Andreei Esca.

Momentan, este mult prea devreme ca cei doi să comenteze imaginile, deși nu este pentru prima dată când petrec mult timp împreună. Cei doi au mai fost în luna septembrie în vacanță, alături de alte persoane.

Dacă se va concretiza relația dintre ei, rămâne de văzut, dar un lucru este sigur. Vârsta este doar un număr pentru ei, chiar dacă diferența este de 7 ani, Aris fiind cel care are 19 ani, iar Laura 26.