Patrizia Paglieri este una dintre cele mai apreciate femei de succes din România.
În urmă cu mai mulți ani, vedeta a reușit să scape de multe kilograme în plus. Dar nu a renunțat complet la această dietă. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Viva, Patrizia Pagliei a mărturisit ce reguli respectă atunci când vrea să mai piardă din greutate.
Nu se împacă cu sportul
“Când vreau să slăbesc, mănânc numai salate, nu am o dietă anume. Am ținut și fasting, încerc să îl țin și acum, îmi e ușor, adorm la 21 și astfel, până la ora 12, a doua zi, rezist cu acest gen de fasting. Cu sportul nu prea mă împac în perioada aceasta, în zona unde locuiesc nu prea sunt săli de sport și să stau în trafic mult ca să ajung la o sală de sport nu are rost.
Îmi place foarte mult înghețata artizanală, cum este cea din Italia. Îmi plac pastele. Îmi place risotto. La noi se numesc „primi piatti, primul fel, risotto, paste umplute și pește. Nu sunt foarte pasionată de carne, din iunie nu am mai mâncat. Deși nu mă declar vegetariană.
Dacă este ceva de gustat, gust, un bucătar nu poate fi vegetarian. Este absurd. Ar trebui să te lași de meserie.”, a mărturisit în exclusivitate vedeta pentru viva.ro
De asemenea, Patrizia a mărturisit că nu mai mănâncă nimic seara târziu, dar și că bucătarilor nu le este greu să-și mențină silueta.
“Acum, de când cu matinalul, mă culc mai devreme. Nu mai mănânc nimic seara târziu, fac un fel de fasting. Mi se pare genial fastingul cu 16/8.
Nu e greu pentru un bucătar să își mențină silueta. Dimpotrivă, tu doar guști tot timpul, nu mănânci pe săturate. Ești foarte agitat în bucătărie. De multe ori te saturi doar din gustat. De exemplu, toți bucătarii, master-chef, sunt toți slăbuți. Cine e mai plinuț este din cauză că e pofticios și nu este bucătar.”, a mai adăugat vedeta pentru sursa menționată.