Nu mai este niciun secret faptul că Răzvan Fodor este foarte mândru de soția lui. Prezentatorul are toate motivele din lume, iar asta pentru că Irina Fodor arată demențial. Deși este mămică, se pare că vedeta nu uită să își aloce timpul necesar pentru propria persoană.

Irina Fodor arătă la fel de bine ca în ziua în care a cunoscut-o Răzvan Fodor pentru prima dată. Sau poate chiar mai bine. Vedeta are silueta perfectă și nu este de mirare că primește des întrebări despre dietele pe care le urmează.

Prezentatoarea „America Express” este mereu deschisă cu fanii, așa că nu a avut nicio problemă în a recunoaște în ce constă alimentația sa. Pe lângă faptul că este mereu atentă la alimentele pe care le consumă, vedeta este foarte atentă să meargă și la sală. Oricât de obosită ar fi, un alergat pe bandă este mereu perfect.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„Nu fac nimic pentru a arată așa. Nu am avut niciodată vreo problemă cu greutatea neapărat. Dacă este să fac ceva pentru mine acum aș mai merge la o sală din când în când doar că nu am timp. În rest mănânc cum mănâncă oamenii normali, nu am un regim alimentar special. Mănânc și pizza și shaorma”, a spus vedeta pentru click.ro.

weekend. Ce dietă urmează Irina Fodor. Soția lui Răzvan are o siluetă de invidiat Social media

Irina Fodor pleacă de la Antena 1?!

În ultima perioadă, Irina a recunoscut că a simțit, mai mult ca niciodată, nevoia de a lua o pauză. În ultimii doi ani, proiectele au dat năvală în viața ei și abia a putut să le gestioneze. De când a fost nevoită să prezinte emisiunile în locul Ginei Pistol, programul ei a suferit modificări drastice.

Poate una dintre cele mai mari schimbări pentru ea a fost cea survenită la nivelul timpului petrecut alături de familie. Prezentatoarea a declarat că nu prea mai există balans între viața profesională și cea personală. Tocmai de aceea, de fiecare dată, a ales proiectele astfel încât cineva să fie mereu acasă cu fetița ei.

Pentru următoarea perioadă, Irina Fodor a declarat că plănuiește să ia o pauză. A filmat în avans pentru câteva proiecte de Crăciun, însă nu mai are nimic în agendă prea curând. Și pentru că a ajuns la performanța asta, se simte chiar foarte bine.