Nadina Câmpean trece printr-o perioadă foarte bună.

Îndrăgita știristă pare să aibă succes atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Este o femeie puternică și îndependentă iar acest lucru o face să fie admirată de mulți internauți. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru “Ce se întâmplă doctore”, Nadina Câmpean a povestit despre cum se menține în formă.

Care este secretul

Ce dietă folosește Nadina Câmpean. Vedeta a dezvăluit secretul
Facebook

“Mănânc de toate, dar cu măsură. Plăcerea mea vinovată sunt carbohidrații. Spun tot timpul că dacă aș avea de ales între un tort de ciocolată și o baghetă caldă, aleg oricând a doua variantă. Dacă-i pui și unt sărat.

Ador lactatele și brânzeturile, peștele și fructele. Mănânc ouă și carne pentru că știu că organismul meu are nevoie, însă aș putea renunța la ele în orice moment.

Cred în echilibru, știu regulile unei alimentații sănătoase, dar le încalc des. Sunt cuminte acasă și mânânc echilibrat, însă recunosc că sar des calul când ieșim în oraș.

Am multe plăceri vinovate și cred că viața ar fi tristă fără reguli alimentare încălcate.”, a declarat Nadina Câmpean în exclusivitate pentru csid.ro

Întrebată dacă a ținut cure de slăbire, vedeta a mărturisit că le-a pierdut șirul. Însă, norocul ei a fost ambiția.

“Cred că le-am pierdut șirul. Am făcut multe prostii, pe care le pun pe seama adolescenței. De lacelebră dietă cu ciorbă de varză până la Dukan.

 Norocul meu a fost că nu am fost suficient de ambițioasă să le duc la capăt și să-mi distrug organismul. Însă singura dietă care a funcționat a fost cea indicată de un nutriționist: trei mese și două gustări pe zi.

Preparate care să conțină toate alimentele de care are nevoie un organism sănătos și puternic. Nu dai jos kilogramele în plus în timp record, însă dieta se transformă într-un mod de viață. De fiecare dată, m-am simțit mai sănătoasă și mai puternică, iar analizele medicale mi-au fost perfecte.”, a mărturisit Nadina pentru sursa menționată.