Lavinia Pîrva a vorbit, într-un interviu recent, despre dieta pe care a ținut-o după naștere. După ce a adus pe lume, în mai 2019, un băiețel perfect sănătos, soția lui Ștefan Bănică jr, a dobândit și mai multe kilograme în plus. 

Invitată în emisiunea Întrebarea Mesei Rotunde, prezentată de actorul Marius Manole, Lavinia Pîrva a vorbit despre dieta pe care a ținut-o, după naștere. Astfel, a început să facă mult sport și a fost mult mai atentă la orele la care servea masa.

Dieta care a ajutat-o pe Lavinia Pîrva să slăbească 30 de kilograme

Mai mult decât atât, Lavinia Pîrva s-a ambiționat să țină dietă și nu a mai mâncat după ora 17. Astfel, acum, a ajuns să aibă silueta pe care o avea înainte să devină mamă.

‘M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport… Chestia cu mâncarea nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă. Cumva, asta încerc să fac.

Să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin. În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 5′, a declarat Lavinia Pîrva, notează protv.ro.

Cum a slăbit Lavinia Pîrva 30 de kilograme. Dieta folosită de soția lui Ștefan Bănică jr.
Instagram

Lavinia Pîrva, despre viața de mămică

De curând, Lavinia Pîrva a vorbit despre sentimentele și trăirile pe care le experimentează de când a devenit mamă, majoritatea foarte noi pentru ea.

„Am întâlnit pentru prima dată iubirea necondiționată! Acea iubire lipsită de ego, iubirea în cea mai pură varianta care nu poate fi confundată cu iubirea față de partener, părinți și alți oameni extrem de importanți din viață mea!

Aici mă refer la acea iubire care scoate supranaturalul din mine, mă face să descopăr zilnic abilități pe care nici măcar nu am bănuit că le am.

Am știut dintotdeauna că mămicile sunt cele mai creative ființe de pe pământ, cum fac ele o mâncare din orice, cum găsesc soluții imediate, cum acționează instinctiv înainte că pericolul să apară, însă, ce nu am știut este faptul că un omuleț atât de mic poate să schimbe o lume întreagă în ochii mei! Nimic din ce era nu mai este la fel, toate astea datorită lui!” , a scris Lavinia Pîrva pe Instagram.