Monica Tatoiu recomandă insula Naxos pentru relaxare.

Grecia este o destinație turistică pentru multe persoane, inclusiv pentru vedete. Monica Tatoiu se numără printre turiștii care s-au îndrăgostit de aceste locuri și are o insulă nu atât de cunoscută. Cei mai mulți români aleg să meargă în Thasos sau Mykonos datorită frumuseții și distanței rentabile. 

Litoralul românesc a pierdut mulți turiști față de anii precedenți. Cu toate că restricțiile s-au dus, românii preferă să meargă peste hotare datorită prețurilor mai mici. Monica Tatoiu a vorbit despre preferințele sale în ceea ce privește Grecia, găsind locul potrivit. Aici nu se ascultă manele până dimineața și te poți bucura de liniște tot sejurul.

„Eu nu m-aș duce nici în Thasos. În Thasos se duc unul după altul. Este un banc care circulă: grecii sunt de acord să ne dea insula Thasos, dacă lăsăm celelalte insule în pace. Românii merg în Thasos, merg în Creta, merg cei cu fițe în Mykonos.”, a spus Monica Tatoiu.

Social media

Monica Tatoiu: „Nu sunt paranghelii, cum se întâmplă în Thassos”

Monica Tatoiu recomandă insula Naxos pentru cei care își doresc o vacanță liniștită. Este situată în sudul Greciei, fiind aproape de Santorini și oferă experiențe unice grecești.

„Eu vă dau un pont – cine vrea într-adevăr plajă și mâncare grecească bună, se duce în Naxos. Plajele sunt imense, nu sunt paranghelii, cum se întâmplă în Thasos, să auzi manele până dimineața. Deci eu vă recomand Naxos.”, povestea Monica Tatoiu la România TV.

Grecia are peste 1.400 de insule, dar locuite sunt 230. Cele mai faimoase dintre ele sunt Santorini, Corfu, Zakhyntos sau Creta, fiecare având frumusețile sale. Multe insule nu sunt cunoscute și apreciate la potențialul lor maxim, deși locul este incredibil. De exemplu, Karpathos este situată între Creta și Rhodos cu o populație de doar 7.000 de locuitori. În această zonă te vei bucura de plaje cu nisip fin, munți înalți, sate pitorești, istorie și mâncare specifică.

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.