Este una dintre cele mai puternice prezențe feminine din showbizul românesc. Are mereu o imagine impecabilă la evenimente și pe micul ecran, însă atunci când vine vorba de treburi gospodărești, Andreea Marin, căci despre ea este vorba, nu se dă în lături de la nimic

Acum ceva timp, Andreea Marin a dat naștere unui loc special: Creative Hub Voice & Visibility, un loc în care oamenii se simt ca acasă. Și, mai presus de orice, un loc în care se pot desfășura numeroase ședințe foto, cu tot ce pune „Zâna” la dispoziție.

Dacă vă gândeați că Andreea Marin nu se pricepe decât să fie impecabilă pe sticlă, ei bine, v-ați înșelat amarnic.

Andreea Marin are o grădină de vis pe care o îngrijește singură

Așa cum v-am spus, Andreea Marin a creat un loc de vis! Mai mult, vedeta se îngrijește singură de superba grădină pe care o are. Pe contul său de Facebook, dis-de-dimineață, Andreea le-a povestit tuturor câte ceva despre legumele și fructele pe care le are în grădină. Andreea nu s-a oprit la clasicele roșii și la nelipsiții castraveți. Ci a transformat grădina ei într-un adevărat vis devenit realitate.

Ce cultivă Andreea Marin, în grădina sa. Când vine vorba de legume și fructe, „Zâna” nu se dă în lături de la nimic! FOTO
social media

„Bună dimineața, prețuiește viața! Cu pași mici, cu tălpile goale prin iarba înrourată, în șoaptă, vă invit să priviți roadele crescute cu iubire. Fără chimicale, din grădina noastră cu miresme de la Creative Hub Voice&Visibility. Colț de rai comun cu cel de acasă, căci clădirile sunt învecinate.

Aici vedeți doar câteva dintre legumele și fructele noastre. Dar ele sunt mult mai variate (ardei capia, grași sau iuți, roșii mari și cu miros îmbietor ca în copilăria noastră. Dar și cherry sau de alte feluri – răsadurile sunt românești. Am folosit și semințe aduse din Amalfi – castraveți umflăței. Avem și vinete, ceapă, usturoi, dovlecei, salate, fructe precum caise, mere, vișine, cireșe mari îmbujorate.

Lămâi, mandarinele sunt încă verzi, măsline, rodii (încă în floare), fructe de pădure de mai multe feluri, iar toate își amestecă parfumul cu cel al plantelor aromatice. (mentă, lavandă, busuioc uriaș, cimbru, pătrunjel, mărar, oregano, rozmarin, salvie)”, a spus Andreea Marin, pe contul său de Facebook.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.