Cântărețul știe să se integreze perfect în orice peisaj

Zanni și-a demonstrat din nou capacitatea de luptător. Cântărețul a câștigat în gala MMA de marți seară. Vedeta a arătat că se descurcă cu brio în orice situație și poate să se adapteze la fiecare tip de concurs și provocare pe care o întâmpină cu brațele deschise. Recent, el a dezvăluit care este secretul unei victorii.

(CITEȘTE ȘI: Imagini incredibile cu Zanni. Cum arăta faimosul de la „Survivor”, înainte de a fi celebru)

Trucul prin care poți câștiga detașat în fața adversarului

Faimosul de la „Survivor România” a depășit orice barieră. Zanni a avut o evoluție uluitoare de-a lungul timpului. De la un tânăr „căminist”, cântărețul a ajuns la un adevărat supraviețuitor al concursului din Republica Dominicană și a devenit un real adversar de temut în luptele MMA, după ce l-a învins pe colegul său de breaslă, Gheboasă.

Artistul știe perfect cum să se descurce în orice împrejurare, chiar dacă uneori a atras antipatii pentru felul său critic și direct în care spune lucrurilor pe nume. Pe de altă parte, trapperul a reușit să strângă și o comunitate mare de fani care îl apreciază pentru modul în care tratează orice problemă.

„Nu sunt eu prea sportiv sau prea atletic, dar sunt în comparație cu cei care nu sunt atletici. Lumea nu prea mai merge pe sport. Însă am și niște calități pe care nu mi le ia nimeni.

Contează foarte mult și inteligența. E important cum percepi lucrurile, cum înveți, cum te deschizi la experiențe noi. Dacă acum mă duc într-o competiție și văd pe unii că nu înțeleg nimic și le bate nuca în cap, normal că am un avantaj în fața lor”, a declarat Zannidache.

Cea mai mare temere a artistului este de a întâlni persoane mai inteligente decât el într-o competiție. Chiar și așa, cântărețul nu se consideră cel mai deștept. Însă a dezvăluit faptul că a avut norocul de a da peste oameni mai puțin inteligenți decât el.

@video.clipuri1 #zannidache #interviu #fy #2022 #videoclipuri1 ♬ original sound – videoclipuri1

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii