În urma publicării cărții prințului Harry, „Spare”, coroana britanică nu a comentat ceea ce a fost scris în acest volum. Cu toate acestea,  s-a aflat că există o mare tensiune între duce și familia sa.

În ciuda acestui fapt, o sursă apropiată Palatului Buckingham a dezvăluit că Harry i-a impus regelui Charles al III-lea o serie de condiții. Toate acestea pentru a se împăca cu fratele său, prințul William, înainte de încoronarea monarhului.

În repetate rânduri, ducele a dezvăluit că împăcarea cu fratele său, prințul William, este imposibilă. Însă, recent, s-a aflat că fiul cel mic al lui Lady Di se află în negocieri cu regele Charles al III-lea pentru ca între cei doi să ajungă la un consens. Harry, însă, a impus câteva condiții!

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Condițiile lui Harry pentru ca să se împace cu Prințul William

Sursa: Social media

O sursă apropiată familiei regale a fost cea care a dezvăluit aceste condiții pe care Harry le-a impus regelui Charles al III-lea. Se dorește ca această situație dintre cei doi prinți să fie rezolvată cu puțin timp înainte de încoronarea regelui. Din acest motiv, se spune că ambele părți vor purta mai multe discuții pentru a ajunge în cele din urmă la un acord.

Se spune că aceste discuții vor trebui să aibă loc într-un spațiu din Palatul Buckingham. Vor fi prezenți Harry și regele Charles al III-lea. De asemenea, vor fi invitați și alți membri ai familiei regale. În consecință, prințul Harry a fost cel care dorește să se împace cu familia sa. În special cu fratele său William.

Printre condițiile pe care Harry i le-a impus regelui Charles pentru a se împăca cu prințul William, merită menționat faptul că ducele a cerut întregii familii regale să își ceară scuze față de Meghan Markle. Totul din cauza modului în care s-au comportat în ultimii ani cu soția sa. Merită să amintim că William a fost cel care s-a exprimat într-un mod disprețuitor la adresa fostei actrițe.

Cu toate acestea, nu se știe dacă regele Charles al III-lea și prințul William sunt dispuși să facă pace cu Meghan Markle. Dar acestea au făcut parte din condițiile pe care Harry le-a impus regelui chiar înainte de încoronarea sa. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 6 mai.