Cui nu îi plac complimentele? Fiecare dintre noi suntem diferiți și avem calități pe care le prețuim. Când vedem că și oamenii din jur ne apreciază, parcă ei reușesc să nu ajungă mai ușor la inimă.

Spune-mi ce zodie e, ca să-ți spun ce compliment să îi faci

BERBEC:

Sunt firi foarte muncitoare și perseverente, așa ca orice le-ai spune legat de progresul lor profesional va fi apreciat. Iubesc să li se spună cum au reușit să inspire pe alții și vadă că efortul lor este apreciat.

TAUR:

Principala lor calitate este că sunt niște prieteni bun. Se pricep să dea sfaturi, așa că le place să fie apreciați pentru legăturile pe care le-au construit cu oamenii din jur și cum le întrețin.

GEMENI:

Sunt mereu în căutare de distracție și vor mereu să facă pe toată lumea să se simtă bine. Ca și compliment, le poți spune cât de pricepuți sunt în a întreține o atmosferă plăcută.

RAC:

Mereu sensibili și romantici, pot fi răniți cu ușurintă dacă cineva nu își alege bine cuvintele în preajma lor. Spune-le mereu cât de bine te fac să simti și cât de mult contează pentru tine.

LEU:

Dacă toți am fi la fel de independenți și de încrezători ca nativii născuți în această zodie, viața ar fi mult mai ușoară. Complimentează-le abilitatea de lider și i-ai convins.

FECIOARĂ:

Apreciază-le generozitatea și modul în care se oferă mereu să ajute. Nu este nevoie să îi complimentezi, însă mulțumirile sunt mereu bine venite.

BALANȚĂ:

Au capacitatea să fie echilibrata, așa că încearcă să transmită asta și oamenilor din jur. Ca să le ajungi la inima, remarcă-le charmul și sensibilitatea.

SCORPION:

Sunt persoane misterioase, care încearcă mereu să atragă oameni în jurul lor. Spune-le cât de intrigat ești de ei și cum ți-au stârnit curiozitatea.

SĂGETĂTOR:

Firi aventuroase, caută mereu ceva nou și interesant. De la cei din jur, își doresc mereu să le aprecieze spontaneitatea și optimismul.

CAPRICORN:

Sunt mereu orientați spre studiu și informații noi, așa ca orice compliment legat de abilitățile lor mintale este unul măgulitor pentru ei.

VĂRSĂTOR:

Spirite libere, nu vor accepta niciodată să se supună normelor și regulilor. Se simt singuri uneori, așa ca ar trebui să le fie apreciată unicitatea mai des

PEȘTI:

Sunt firi sensibile și își doresc să mulțumească oamenii din jur. Se pierd pe sine de cele mai multe ori, așa că au nevoie să știe că eforturile lor sunt văzute și apreciate.