Facem pariu că la această interacțiune online între Codin Maticiuc și Elena Băsescu chiar nu vă așteptați. Totuși s-a întâmplat.

Reclamă

Codin Maticiuc comentează la poză

Recent Elena Băsescu a postat o fotografie cu ea și cei trei copii ai ei. În fotografia respectivă toți poartă haine la fel. Ceea ce a câștigat simpatia fanilor, care nu numai că au apreciat poza, dar au lăsat și o serie de comentarii. Printre cei care au fost impresionați de această poză de familie a fost și Codin Maticiuc, care a scris și un scurt comentariu în dreptul simpaticii poze.

Reclamă

“Sis, ți-ai făcut ceva și ți-a rămas material?”, a fost comentariul lăsat de Maticiuc.

Răspunsul nu a întârziat să apară, iar fiica fostului președinte a comentat în același spirit de glumă:

„Îți face sora ta o cămașă ca a lui Junior pentru “Miami Bici”-part 2.”, a scris Elena.

Chiar dacă începutul anului nu a fost chiar atât de bun, după ce Elena s-a despărțit de  Cătălin Gheorghe, alias “ Tomată”, ea continuă să rămână optimistă și să își trăiască viața de cei trei copii.

Elena Băsescu este mamă a trei copii: o fetiță, Anastasia,  din căsnicia cu Cătălin Gheorghe, alias “ Tomată”.  Și doi copii pe Sofia Anais și Traian Junior, dintr-o căsnicie anterioară cu Bogdan Ionescu.  Chiar dacă lucrurile nu sunt atât de roz în dragoste, ea se bucură din plin de viața de mama. Lucru pe care îl arată și în fotografiile postate pe rețele de socializare.

Ea își bucură urmăritorii cu fotografii care surprind viața în patru. Și deși nu mai apare aproape deloc în presă, Elena se ocupă de un magazin de  online  cu produse asortate pentru copiii și mămici. Iar  produsele sunt promovate chiar  de Elena Băsescu , împreună cu cei trei copii ai ei, Sofia, Traian, Anastasia. Lucru care se observă frecvent în postările de pe Instagram.