Daniela Crudu este una dintre primele asistente TV de la noi din țară. Frumoasă brunetă i-a convins pe toți că are pachetul necesar pentru a apărea pe sticlă. Daniela este amuzantă, are mereu simțul umorului la ea și este și foarte frumoasă. Cu astfel de atuuri, succesul i-a fost garantat Danielei.

Daniela Crudu a demonstrat că se poate transforma în cea mai bună versiune a ei. De-a lungul timpului, Cruduța a jonglat cu diverse roluri de asistentă TV, iar, la un moment dat, a ajuns să fie și protagonistă. Prima emisiune a Danielei a fost la Antena 1, unde a avut rolul de „Burlaciță”.

Vedeta nu a fost curtată doar în cadrul emisiunii. În viața reală, Daniela nu duce lipsă de propuneri, doar că bruneta este foarte greu de mulțumit. Aceasta a declarat de multe ori că preferă să fie singură și fericită, decât să stea lângă persoana nepotrivită. Totuși, cei care speră la inima ei trebuie să știe că au de trecut multe teste.

Daniela Crudu a știut să îmbine utilul cu plăcutul

De-a lungul timpului, Daniela Crudu a fost de multe ori ironizată. Vedeta a fost etichetată greșit din cauza rolurilor pe care le avea la TV, până când a decis să impună limite. Bruneta le-a demonstrat tuturor că nu este deloc așa cum își imaginează ei, ci, din contră. Fosta asistenta TV a absolvit facultatea și chiar este printre puținele vedete care activează în domeniul studiat.

„Burlăcița” Crudu a fost elevă bună a Liceului Economic Numărul 4 din Capitală și a urmat și studii universitare. Cruduța a fost studentă a Facultății de Jurnalism pe care a reușit să o termine cu note foarte mari. Deși lucra ca animatoare în timpul facultății, Daniela nu a neglijat nici studiile, drept dovadă că astăzi se poate mândri cu o titulatura de „licențiat în jurnalism”.