O mireasă și-a anunțat domnișoarele de onoare și invitații printr-un mesaj care îi sunt cerințele pentru ca aceștia să poată participa la petrecerea din ziua cea mare. Antrenamentele la sală, extensii aplicate și achitarea unei sume de peste 400 de euro sunt câteva dintre condiții.  

O mireasă cu cerințe exagerate

pixabay

Atunci când vine vorba de ziua cea mare, femeile doresc ca totul să fie perfect iar ziua nunții lor să fie una memorabilă. Însă, o femeie a întrecut măsura. Tânăra și-a anunțat cerințele pentru invitați printr-un mesaj. Femeia le-a explicat condițiile pentru ca aceștia să poată participa la momentul mult așteptat, potrivit jurnaliștilor de la The Mirror.

“Sunt atât de entuziasmată că mă căsătoresc cu bărbatul visurilor mele. După cum știți, va fi o nuntă foarte diferită. Noi sperăm să o facem afară, în aer liber și am înțeles că, decembrie, este, în general, o lună răcoroasă, dar în Oklahoma este însorită de obicei.

Am doar câteva lucruri de întrebat. Eu am luat toate rochiile, iar domnișoarele de onoare care vor fi acolo, trebuie să aibă mărimea opt. În cazul în care nu aveți această măsură, vă recomand să vă duceți la sală. Iertați-mă, n-am vrut să vă jignesc, dar eu mi-am planificat nunta încă de când eram în scutece și îmi doresc să fie perfectă. Unghiile voastre trebuie să fie tăiate scurt și necolorate”, sunt câteva dintre cerințele impuse de femeie.

Ce pretenții mai are femeia?

Femeia pretențioasă a mai subliniat faptul că doamnele și domnișoarele care au părul scurt, trebuie să își pună extensii. Astfel, ele vor arăta mult mai bine în poze. Aceasta a mai menționat că pe lângă taxa de participare la nuntă, în valoare de 350 de lire sterline, invitații trebuie să mai plătească alte 353 de lire sterline, reprezentând o donație pentru luna de miere în Hawaii.