Una dintre cele mai vizionate și apreciate emisiuni TV este, în mod cert, cea prezentată de Irina Fodor și anume: „Chefi la Cuțite”. Însă pe cât de mare este audiența pentru acest format de televiziune, pe atât de mari se pare că sunt și salariile încasate de către cei trei jurați ai săi: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu.

Jurații și-au făcut debutul în televiziune cu o altă emisiune culinară, aparținând postului ProTv pe atunci, după care, la ceva timp, au reapărut cu un alt format culinar, pe Antena 1 de această dată, unde au și rămas până în prezent.

Cum printre preferințele telespectatorilor această emisiune se regăsește, salariile au crescut, se pare, odată cu audiența.

Ce salarii au chefii

Competiția culinară, urmărită de milioane de fani, oferă câștiguri financiare peste medie îndrăgiților bucătari.

chefi_la_cutite

Astfel că Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu iau salarii de mii de euro din partea Antenei. Iar asta în condițiile în care un singur contract ar fi încheiat pe aproximativ trei luni de zile, timp în care maeștri bucătari trebuie să stea la filmări și câte doisprezece ore pe zi.

Printre primii cinci bucătari de la noi se pare că se află și Chef Sorin Bontea, acesta ajungând la suma de 10 mii de euro. Asta, pe lângă premiul de 30 de mii de euro câștigat în urma participării la „Asia Expres”, bani pe care, desigur, a trebuit să-i împartă cu al său coleg de drum, Răzvan Fodor.

Deși Bontea este cel mai bine plătit dintre cei trei, nici Scărlătescu sau Dumitrescu nu stau prea rău la capitolul câștigului financiar. Astfel că, cel mai tânăr dintre jurații emisiunii, a lăsat a se înțelege într-un interviu că ar fi vorba despre o sumă a trei zerouri în coadă. Pe când Scărlătescu, are un salariu de 1600 de euro și este în creștere, după cum a dezvăluit chiar el.