Alexandra Stan este una dintre cele mai apreciate cântărețe, atât pe plan național, cât și internațional și se bucură de milioane de fani. Aceasta a avut un vis în copilărie cu privire la job-ul de vis pe care îl va avea.

Alexandra Stan se bucură de milioane de fani în toată lumea, iar piese sale înregistrează milioane de vizionări. Ea a avut parte de mai multe cumpene în cariera sa de artist, dar a avut tăria să treacă peste orice și să-și vadă mai departe de visul ei.

Încă din copilărie, Alexandra Stan se visa pe scenă. Deși existau atât de multe meserii care să o atragă, totul era prea puțin. Ea își dorea să fie pe scenă, având costumații frumoase și fiind în atenția publicului. Aceasta a recunoscut că în perioada când era un copil, organiza concerte pe strada unde locuia și cerea bani de bilete vecinilor.

„Să cânt, clar și fără dubii. Nu visam altceva. Eu mă vedeam pe scenă, cu haine frumoase, cu make-up, cu echipa lângă mine. Și asta trăiesc acum.”, a spus Alexandra Stan într-un interviu pentru Ego.ro.

Sursa foto: Social media

Alexandra Stan: „Nu-mi imaginam..”

Deși a trecut prin momente de cumpără, precum anul 2013, când a fost bătută de managerul ei, a reușit să treacă peste. Alexandra Stan nu și-a imaginat că va avea atât de mult succes în cariera sa, încât va ajunge în concerte cu artiști internaționali. Ba mai mult, Selena Gomez a cântat piesa româncei „Mr. Saxobeat” în urmă cu mai mulți ani.

„Nu am prevăzut întru totul cum va fi cariera mea. Știam că voi cânta și că eu voi trăi din asta. Nu-mi imaginam însă că voi cânta pe unele dintre cele mai mari scene din lume, că voi fi cap de afiș la cele mai importante festivaluri alături de alți artiști internaționali. Asta m-a luat prin surprindere. Cumva am îmbrățișat rapid ideea de a fi artist internațional și m-am bucurat apoi de fiecare moment din carieră. ”, a mai adăugat cântăreața.