Sora vitregă a lui Pepe, Rebeka Pascu, și-a sărbătorit majoratul săptămâna trecută.

Tânăra a avut o petrecere pe cinste, unde a primit doar cadouri scumpe din partea familiei și prietenilor. Tănara a primit și un cadou special la care nu se aștepta de care a fost uimită, o mașină de la bunica sa. Acum se pregătește pentru a lua carnetul de șofer și a conduce noua mașină primită.

Rebeka a dezvăluit la emisiunea „Star Matinal” de la Antena Stars cum a petrecut de ziua ei, precum și ce cadouri a mai primit sărbătorita de la prieteni și familie. Consideră ca unul dintre cadouri este mai special, fiind vorba despre mașina oferită de bunica ei. Inițial, nu a vrut să menționeze despre existența acestui cadou de mare valoare, dar A vorbit despre mașina primită, pe care urmează să o conducă în curând.

„Toate cadourile au fost frumoase, fiecare în parte. Am primit de toate … și o mașinuță … de la mamaie. Ea a pus acolo strop cu strop să-mi facă ceva frumos de ziua mea. Chiar apreciez fiecare gest din partea familiei mele. Acum urmează să dau sala”, a mărturisit Rebeka Pascu la Antena Stars.

Ce cadou inedit a primit sora lui Pepe, de majorat. A costat o adevărată avere!
Social Media

Cum a petrecut tânăra blondină majoratul

Majoratul sau împlinirea celor 18 ani reprezintă un eveniment special, unde nu se putea să nu existe o petrecere, mai ales pentru Rebeka. Tânăra a organizat o petrecere pe cinste la un restaurant împreună cu aproximativ 40 de persoane, invitați de seamă.

Rebeka și-a dat silința pentru ca evenimentul ei să fie perfect. Locația aleasă de blondină a fost perfectă pentru petrecere și excelent aranjată, iar sărbătorita a strălucit. A avut un look senzațional, a purtat o rochie neagră cu un decolteu adânc și o pereche de cizme lungi.