Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Încă de când s-a lansat alături de trupa Simplu, acesta a ajuns la inimile fanilor și nu a plecat de acolo. Și pentru că are o comunitate care vrea să știe mereu mai multe despre el, iubitul Ginei a dat din casă un detaliu pe care nu-l știu prea multe persoane. 

Smiley poate spune că este printre puținii artiști compleți de la noi. De-a lungul timpului, acesta a muncit foarte mult pentru imaginea pe care o are. În acest fel, și-a câștigat respectul celor de acasă. Andrei Tiberiu Maria, pe numele lui real, este un idol pentru cei care îi ascultă muzica. De asta, este conștient și el. Iar pentru cei care s-au întrebat cum de a stat mereu departe de scandaluri, se pare că „vinovată” este familia.

Smiley nu vorbește foarte des despre părinții lui, dar atunci când o face, are cele mai frumoase cuvinte la adresa lor. Cei doi au avut grijă ca artistul să primească o educație aleasă și s-au asigurat că îi transmit cele mai frumoase valori. Drept dovadă, nici acum când are conturi cu multe zerouri, iubitul Ginei Pistol nu pune deloc accentul pe partea materială.

Ce cadou a primit Smiley de la părinții lui când a împlinit 18 ani. „Îți dai seama, pe vremea aia... ” social media

Smiley este extrem de atașat de părinții lui

Smiley este conștientă că lucruri care nu se pot cumpăra cu bani sunt cele mai prețioase. Iar asta a învățat de la părinții lui. Mai exact, de la cadoul pe care l-a primit la 18 ani. Deși puteau să-i cumpere orice, părinții lui au decis să-l surprindă cu un cadou pe care îl va ține minte toată viața.

Și anume, o înregistrate cu el de la vârsta de 3 ani. Fără să stea prea mult pe gânduri, artistul spune cu mâna pe inimă că acela este cel mai frumos cadou pe care îl putea primi, vreodată.

„Părinții mei, când am împlinit 18 ani, mi-au făcut cadou o înregistrare cu mine la trei ani. Ei au făcut-o atunci, era cu mine de la o serbare. Au fost foarte inspirați.”