Andreea Mantea și David nu se plictisesc niciodată unul în compania celuilalt, mai ales că micuțul debordează de imaginație și de replici savuroase.

Andreea Mantea și David au o relație specială. Înainte de a fi mamă și fiu, cei doi sunt foarte buni prieteni. Andreea simte că i se poate confesa micuțului și, mai mult de atât, poate avea încredere de fiecare dată în el. Cum cei doi se cunosc atât de bine, David a ajuns la concluzia că este suficient de matur pentru a-și surprinde propria mamă.

CITEȘTE ȘI Andreea Mantea o soacră rea? Cum se pregătește vedeta pentru momentul în care fiul ei va pleca la o altă femeie

Andreea Mantea este un exemplu de putere și de determinare pentru toate mamele care își cresc singure copiii. Vedeta s-a ocupat exemplar de David și nu mai are nevoie de nicio confirmare, din partea nimănui. David este dovada concretă a faptului că Andreea este o mamă excepțională, iar micuțul îi arată și îi spune asta de câte ori are ocazia.

Recent, Andreea Mantea și-a serbat ziua de naștere, așa că David nu avea cum să o lase pe mama lui fără cadou. Deși este micuț, fiul Andreei a fost mereu atent la nevoile mamei sale. Prin urmare, s-a gândit ca de ziua ei să îmbine utilul cu plăcutul.

David știa că mamei lui îi place foarte mult florile, în special cele în ghiveci. Fără să stea prea mult pe gânduri, micuțul a ales o floare specială pentru Andreea. După ce a primit cadoul de la fiul ei, Andreei i-a revenit sarcina să aibă grijă de floare.

Ce cadou a primit Andreea Mantea de la fiul ei, David. Micuțul a reușit să o surprindă pe vedetă
Facebook

Andreea Mantea acceptă să fie certată de fiul ei

Spre dezamăgirea lui David, prezentatoarea a uitat de floare. Programul încărcat a dat-o peste cap pe Andreea care a a uitat complet de nevoile plantei. De obicei, David este responsabil în casă cu udatul florilor. În schimb, de data asta, a lăsat-o pe mama lui să se ocupe de floarea primită de la el.

Când a văzut în ce stadiu a ajuns planta lui, David a certat-o imediat pe Andreea. Vedeta nu a avut nimic de spus în apărarea ei ci, din contră. Aceasta și-a asumat vina și a „încasat” vorbele dure ale lui David.

„A înțeles el că mie îmi plac florile în ghiveci. S-a dus, a ales o floare care a crezut că-mi place. Mi-a adus ghiveciul. Îmi aduc aminte că a murit foarte repede pentru că nu am avut grijă de ea. S-a supărat foarte tare pe mine. Mi-a zis că nu-s în stare să ud o plantă.”

@video.clipuri1 #andreeamantea #davidmantea #fy #2022 #videoclipuri1 #foryou ♬ original sound – videoclipuri1

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.