Anamaria Prodan și-a sărăbătorit astăzi, 17 decembrie, cea de-a 47-a aniversare. Deși pare greu de crezut, având în vedere că vedeta nu își arată cu adevărat vârsta, ea chiar se apropie ușor de vârsta de 50 de ani.

Anamaria este cunoscută pentru pasiunea pe care o are pentru accesoriile de lux, iar cadourile pe care le-a primit anul acesta au fost pe măsura așteptărilor sale. Printre daruri, unul a ieșit în evidență în mod deosebit.

Este vorba de o geantă de lux, a cărei valoare este de 300.000 de euro. Pare mult pentru un accesoriu, dar Anamaria merită tot ce este mai bun.

Articolul aparține firmei Hermes și este confecționată din piele naturală de crododil și este împodobită cu diamante. Este cunoscută ca una dintre cele mai scumpe genți din Europa, iar printre vedetele care se pot mândri că dețin aceast acesoriu extrem de valoros se numără Kim Kardashian și Victoria Beckam.

Cel care a plătit pentru cadoul acesta a fost chiar soțul Anei, Laurențiu Reghecampf. Antrenorul pare că nu se uită la bani atunci când vine vorba de fericirea soției sale, iar acest lucru este de înțeles având în vedere că cei doi au o căsnicie fericită în care se susțin și se apreciază reciproc.