Claudia Puican și Armin Nicoară s-au cununat religios, ieri, însă stați să vedeți ce buchet de mireasă a avut blondina și ce semnificație uimitoare are

Ieri, Claudia Puican și Armin Nicoară s-au cununat religios. Pentru cei doi a fost o zi extrem de importantă. Au spus „Da!” în fața lui Dumnezeu, iar apoi a urmat o petrecere cu fast. Pentru cântăreață emoțiile au fost la cote maxime, căci la cununia religioasă, blondina a izbucnit în lacrimi, nemaiputând să le stăpânească. Însă, ceea ce a atras privirile tuturor a fost buchetul ei de mireasă, ieșit din comun și extrem de elegant. 

Ce semnifică, de fapt, buchetul de mireasă pe care l-a purtat Claudia Puican

După cum spuneam, detaliul care a atras cel mai mult atenția la nunta Claudiei Puican a fost buchetul ei de mireasă. Nu, nu a fost vorba despre un buchet clasic de flori, ci despre unul de-a dreptul ieșit din comun. Blondina a ținut în mână un buchet de cale albe, iar privirile doamnelor și domnișoarelor au fost fermecate de-a dreptul de acesta.

Cala este fermecătoare și grațioasă, fiind un simbol al eleganței și purității. Este cunoscută drept „floare regală” și este una dintre cele mai sofisticate flori pentru buchetul unei mirese. Nu-i de mirare că soția lui Armin Nicoară a optat pentru un asemenea buchet, căci e clar că a vrut să-și scoată în evidență simțul eleganței și al rafinamentului.

@armin.nicoara Nunta #arminnicoara #claudiapuican ♬ sunet original – Armin Nicoara

Cum a arătat și cât costat rochia de mireasă a Claudiei Puican

Celebrii miri au avut ținute făcute pe comandă, însă contrar așteptărilor, nu au cheltuit sume exagerate. Se pare că soția lui Armin Nicoară ar fi cheltuit doar 2.000 de euro pe rochia de mireasă, însă a ales-o cu grijă, căci a fost de-a dreptul spectaculoasă în ziua nunții sale. Înconjurată de pene albe și un crepeu generos, rochia Claudiei a încântat privirile tuturor. Nu a fost o rochie de mireasă prea încărcată sau pompoasă, ci una lejeră și dreaptă, semn că solista a vrut să se simtă cât mai comod.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.