Principalul suspect în cazul crimei înfiorătoare de la Bran spune că cei doi soți pe care i-a ucis i-ar fi făcut „vrăji”

Apar noi detalii șocante în cazul dublei crime din Bran. Doi soți au fost uciși cu brutalitate în casa lor. Principalul suspect a redactat un bilet, în care a explicat de ce i-a omorât pe cei doi. El își acuză victimele că i-ar fi făcut „vrăji”.

Întreaga Românie este încă în stare de șoc, după ce Nicu și Alexandra, doi soți din Bran, au fost găsiți fără suflare în propria casă. Cadavrele au fost descoperite de o rudă a acestora, care a anunțat numaidecât autoritățile.

La scurt timp, oamenii legii au avut și primul suspect, pe care l-au reținut. Bărbatul, văr de-al bărbatului omorât, a fost găsit în podul casei sale, unde s-a ascuns. Polițiștii au relatat că acesta avea la el un cuțit.

Pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, iar el se află în custodia autorităților.

Ce mesaj tulburător a lăsat bărbatul după ce i-a ucis pe Nicu și Alexandra

Ancheta efectuată de autorități scoate însă la iveală amănunte șocante. Se pare că după ce i-a ucis pe cei doi soți, criminalul a scris un bilet. Acolo a făcut mai multe referiri care-i pun la îndoială sănătatea mintală. El și-a acuzat chiar victimele că i-au făcut „vrăji”, cu toate că, în realitate, cunoscuții lor au relatat că se certau pe un teren.

Face referiri la divinitate, în mai multe rânduri. Invocă că i s-ar fi făcut vrăjitorii și că persoanele pe care le-a ucis i-ar fi făcut vrăji. Conținutul pe care îl cuprinde, el folosește timpul trecut, ceea ce pe mine personal mă duce cu gândul că a fost scris post factum., a mai declarat Adrian Radu, Prim procuror al parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Oamenii legii trebuie acum să stabilească exact cum s-a produs crima. De asemenea, va trebui elucidată și ipoteza referitoare la sănătatea mintală a suspectului. Trebuie stabilit dacă bărbatul arestat pentru dubla crimă de luni noapte avea sau nu discernământ. Există indicii, precum mesajul scris de suspect în bilet, potrivit cărora avea tulburări psihice.

De asemenea, anchetatorii iau în calcul și implicarea unui al doilea suspect la crimă. Până acum, nu au fost transmise detalii despre identitatea sa.

Share.