Cine sunt foștii iubiți ai Loredanei Groza? Loredana Groza este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Vedeta reușește să fie prezentă de mulți ani în inimile fanilor săi prin talentul și carisma sa. În ceea ce privește viața personală, artista a preferat să fie întotdeauna discretă. 

Loredana Groza a vorbit foarte rar deschis despre viața ei personală. Preferă de cele mai multe ori să fie discretă. Au existat multe zvonuri în legătură cu cine se iubește Loredana Groza, dar de cele mai multe ori nu au fost adevărate.

Cine sunt foștii iubiți ai Loredanei Groza? Cu cine s-a iubit artista în trecut?

Instagram

Loredana Groza s-a îndrăgostit pentru prima data la vârsta de 14 ani. Aceasta spus că a mers într-o tabără împreună cu colegii săi, unde i-ar fi plăcut mult de un băiat cu ochi căprui. După ce artista a ajuns să fie cunoscută, a declarat că este într-o relație cu o persoană publică, însă nu a dorit să spună despre cine este vorba. La un moment dat, Oana Roman a declarat că artista este într-o relație cu un cameraman, pe nume Cătălin Cățoiu.

Blondina a avut o relație și cu Marian Ionescu, din formația „Direcția 5”. Loredana și Marian au avut o relație de durată, până în momentul când bărbatul a înșelat-o pe cântăreață. Cei doi au format un cuplu timp de mulți ani, fără să se ascundă de ochii lumi. Însă, Loredana Groza nu a putut să mai accepte infidelitățile lui Marian Ionescu.

Loredana Groza și marea sa dragoste, Andrei Boncea

După ce l-a întâlnit pe Andrei Boncea, artista a știut că el este bărbatul cu care vrea să își petreacă tot restul vieții. Loredana Groza și Andrei Boncea sunt căsătoriți de peste 20 de ani și au împreună o fiică. Andrei este printre cei mai buni producători de film din România.

Recent, Loredana Groza a fost întrebată ce părere are soțul ei despre pozele pe care aceasta le postează pe rețelele de socializare. Blondina a mărturisit că soțul ei nu are nimic împotrivă și că o înțelege, având în vedere că amândoi sunt implicați în showbiz.