Fiul fostului selecționer a optat pentru a fi apărat de o avocată de care îl leagă o relație aparte

Alex Pițurcă a scăpat de arestul preventiv, iar acum este plasat sub control judiciar. Afaceristul a fost recent chemat la DNA pentru a da explicații legate de o achiziție făcută în perioada pandemiei. De altfel și tatăl lui a trecut prin aceeași procedură. Puțini știu însă cine i-a fost alături lui Alex Pițurcă în fața procurorilor.

Alex Pițurcă a apelat la serviciile verișoarei Cristinei Ich

Alex Pițurcă a scăpat ca prin urechile acului din fața procurorilor. Acesta a fost audiat în urmă cu două zile, preț de câteva ore. Tatăl lui, Victor Pițurcă a fost surprins cu lacrimi în ochi atunci când s-a aflat că fiul lui este la un pas de a fi arestat.

Alex Pițurcă a avut alături un reprezentant celebru. Acesta a apelat la serviciile de avocatură ale unei rude prin alianță. Este vorba despre verișoara primară a Cristinei Ich. Silvia Uscov, are peste un deceniu și jumătate de experiență în domeniul avocaturii. Aceasta a apărut de câteva ori în postările Cristinei Ich de pe Instagram.  Cele două au o relație extrem de apropiată, cel mai probabil din acest motiv, iubitul influenceriței a ales ca Silvia Uscov să îl reprezinte în fața procurorilor.

Cristina Ich a povestit despre verișoara ei primară că încă din copilăria petrecută la bunici s-au înțeles de minune.

Chiar dacă fiecare dintre cele două verișoare are un drum diferit în carieră, legătura a rămas permanentă.

Deși au trecut prin momente dificile, Cristina Ich îi este acestuia alături în această situație dificilă prin care afaceristul trece. Influencerița era în străinătate atunci când a aflat ce se întâmplă cu familia partenerului ei.

Cristina a explicat că îi este alături tatălui copilului ei, indiferent de context. De altfel, aceasta s-a întors rapid în țară.

Ulterior, vedeta a publicat o imagine în care Alex Pițurcă apărea alături de fiul lor.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.