Ce avere are Niculina Stoican. Solista are o carieră impresionată în spate. Ea a adunat, după 30 de ani de muzică, o avere nu atât de impresionată cum și-ar fi fi închipuit unii. Deși la prima vedere, banii nu par puțini, cel mai probabil, artista nu se alege cu sume impresionate la finalul anului. 

Potrivit declaraţiei de avere publicată în iunie 2021, Niculina Stoican a primit, anul trecut, suma de 82.000 lei de la Ansamblul Maria Tănase din Craiova.

Totodată, referindu-ne tot a avere, Niculina Stoian a mai câștigat alți 16.848 de lei din activitățile artistice susţinute. Niculina Stoican este și consilier județean, salariul pe care-l încasează de la CJ fiind de 21.900 de lei. Din drepturile de autor primește 8.624 de lei, scrie rtv.

Ce avere are Niculina Stoican. Cât valoarează bijuteriile pe care le are

Mai mult decât atât, la avere se mai adaugă pentru Niculina Stoican şi dividende în valoare de 28.500 de lei de la firma pe care o are în Târgu-Jiu. Artista nu are conturi bancare sau active financiare pe numele ei.

Are un singur apartament, de 47 de mp, în Târgu-Jiu şi două terenuri: unul intravilan (1.719 mp) și altul extravilan (792 mp).

Ea are și o colecție impresionantă de bijuterii și ceasuri. Inelele pe care le deţine valorează 3.000 de euro, lănțișoarele – 2.000 de euro, brățările – 1.500 euro iar ceasurile de damă și cele bărbătești – 65.000 de euro.

Dintr-o căutare simplă pe Olx  arată că un apartament de 2 camere, cu aceeași suprafață, valoarează în jur de 65.000 de euro.

Ce avere are Niculina Stoican. Solista are o pasiune pentru ceasuri şi bijuterii
Facebook

Artista are datorii mari, după ce afacerea ei a eșuat

Afacerea în care Niculina Stoican a pus suflet și în care, de altfel, și-a pus toate speranțele…a eșuat. În prezent, Niculina Stoican are datorii în valoare de 400.000 de euro. În urmă cu aproximativ 10 ani, solista împreună cu soțul său și-au investit 90% din banii câștigați într-o afacere cu apă minerală.

Ea au construit o fabrică în satul în care artista a copilărit, mai exact în satul Prejna, din județul Mehedinți. Din cauză că cei doi nu au dispus de bani suficienți, au accesat fonduri europene în valoare de 75.000 de euro. Totul, printr-un program de-al Uniunii Europene. Cu acești bani, artista a achiziționat aparatura care era necesară.

„Am dorit să fac ceva pentru vremea în care n-am să mai pot cânta și o să trebuiască să trăiesc din ceva”, a declarat artista înainte de a-și inaugura fabrica.

Pandemia a jucat un rol semnificativ. Acum, conform celui mai recent bilanț, firma la care este asociată cu soțul său, figurează cu datorii record: 1.873.464 lei, adică aproximativ 400.000 euro.

„Eu am trecut prin momente foarte grele, am făcut depresie, atacuri de panică. Am avut multe griji, dar am încercat să nu-i împovărez pe ceilalți cu ele”, a declarat Niculina Stoican.